Mit keresel a Számítástechnika kategóriában?
Mulatni, az értelmes kérdezőknek pedig segíteni. Néha bele is állok ebbe-abba, de hamar tovább állok. Ide segítségért sosem jövök, de nem azért mert lenézném az itteni közösséget vagy ilyesmi, csak azért mert szinte minden itthon előforduló probléma megoldható kis kuglizással, vagy kis leleményességgel.
Mondjuk a Számítástechnika annyira nem "top GYK fail" kategória, de itt is vannak gyöngyszemek. Az Ezotéria jó cucc igazán, ott szoktam még nézelődni (ott viszont sosem válaszolok).
Bár... Az már önmagában megér a misét, hogy az ilyen "hogy tudom lemondani a Netflix-et" kategóriájú kérdések egyáltalán léteznek, miközben konkrétan 5 perc és pár kattintás elég a megoldás megtalálásához. Nem, ehelyett hőseink várnak órákat (vagy épp napokat), míg valaki itt válaszol :D És no offense, ezzel nem lenézem az embereket, de ez már egy next level buta hozzáállás az biztos.
Szeretek itt válaszolgatni, mert közben én is sok mindent tanulok. Engem pl. a hardveres dolgok abszolút nem érdekelnek, nem is igazán értek hozzá, de mégis ragad rám valami, miközben egy-egy kérdésnek utánagooglizok.
A Linuxos kérdéseknek külön örülök, mivel én is Linuxot használok, így ebből is sokat tanulok.
Persze, akadnak idióta kérdések is; lassan ki lehetne adni könyvként, annyi van. De ez vele jár.
#1 A kedvencem, mikor a kérdést, ha SZÓ SZERINT nem ide, hanem valamelyik kereső barátunk beviteli mezőjébe pötyögi be a kedves kérdező, akkor az ELSŐ találat már megadta volna a választ.
Van amikor Ctrl+C Ctrl+V Enter Ctrl+C Ctrl+V Enter kombinációval lehet 100%-ban hasznos választ adni. :) Az ilyenekre már nem is mindig válaszolok, mert unalmas.
Azért szerencsére akad még 1-2 normális kérdés is, amin lehet gondolkodni, de tény, hogy nem egy szakmai vitafórum. :)
Ötös és hatos a szívemből szóltak, én már nem ismétlem. Hiányoltam viszont még néhány közérdekű kérdést a listából:
– Milyen videószerkesztőt használ Dancsó / Vidman?
– Melyik photoshoppal lehet betűt írni / ilyen effektet létrehozni (link)/ satírozást eltávolítani / kiélesíteni a képet?
– Vágásra mit ajánlotok? (#vágás #program #ajánlás #számítástechnika #kecske #sajt #keksz)
– Honnan töltsem le ingyen a Worldöt?
– Hogy lehet olyan képet csinálni, amelyik fekete-fehér, csak egy dolog színes?
– Hogyan szedjem ki a zenéből a beszédet?
– Két város távolsága hetven kilométer. Mindkettőből ugyanakkor indul egy-egy gépkocsi, az egyik 45, a másik 67 km/ó sebességgel. Mennyi idő múlva és hol találkoznak? Video Studióban. SÜRGŐS!!!
– Ha megtanulok programozni és írok egy játékot, azzal mennyit lehet keresni?
– Windows, vagy linux? És ki az az idióta, aki az utóbbit használja, amikor semmire nem jó?
– Melyik a legjobb program?
– Hogyan kell olyan videót csinálni, hogy van egy kép és megy alatta a zene? (Sony Vegassal próbáltam, de nem sikerült)
– Hogyan lehetne weplapon ojan mesterséges inteligenciát irni amejik ufők és miztukus jelenségek böl közvetitést csinál ha dudolsz neki eggy számot? Adadbázis nélkül! Htnl és ccs nyelvet tudom.
@7: kihagytad a legfontosabbakat:
Mongyatok nekem ojan videjószerkesztőt andoridra (értsd: az ominózus telefon egy, a rizsföld mellett balra a második dzsunkán 10 éve egy szakétól bemattolt bivalypásztor által a szeméttelepról guberált alkatrészekből összehányt ipari hulladék) amivel ojan fimet tudok csinálni mint a dancsó vagy a huszonötödiktökömöccse jutúbergyerek?
Jaés honnan tudok ingyen fotosopppot letőteni a telómra?
Illetve Ki tud ojan zeneletőtőt a jutubra amihez nem kell internet?
Nekem is lenne kérdésem: melyik "Segítség, hogy tudom lemondani a Netflixet?" opciót válasszam? Kettő van így nem tudok dönteni... :(
Nem elég hogy nem tudom lemondani, még ez is... bonyolult az élet.
Amúgy ha 29 éves (fiatal) diplomás vagyok, akkor most a velem egykorúakat kell leszólnom vagy a nálam idősebb diplomásokat kell boomereznem?
Bár igazából mindegy is, mert csak kötözködni jöttem és hogy lepontozzak mindenkit IS mert még magammal sem értek egyet és egy beképzelt troll vagyok.
Milyen új gémer laptopot tucc ajánlani amin elfutna ultrán minden a keret max 150k? Ha nemtuc segíteni akk inkább ne válaszoly kösz csá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!