Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a luxusautó...

Miért van az, hogy a luxusautósok a legbunkóbbak az utakon?

Figyelt kérdés
Azon belül is inkább a terepjárósok. Egyszerűen ha úgy van letúrnak az útról,belejön az autód seggébe,aztán ha hirtelen befékeznék valami miatt,még neki állna fentebb, beelőz a záróvonalon,stb. Persze kiemelném most is azt,hogy van kivétel. De azért általában aki Mercivel,Audival és BMW-vel jár,az eléggé fent hordja az orrát. Komolyan mondom még jobban elviselném azt,ha valaki Lamborghinivel vagy Ferrarival menne körülöttem,mint az Audisokat,BMW-seket. Valahogyan irritálnak. Talán azért,mert mondjuk aki Ferrarival közlekedik nem akarja mindig mutogatni,hogy milyen gyors az autója. Belelép a gázba,aztán viszont látásra. Ezzel szemben valahogy az Audisok,BMW-sek mindig bizonyítani akarnak,ezért még lakott területen is ott cikáznak,száguldoznak körülötted. Főleg igaz ez,akinek 1000 éves BMW-je van. De megint kiemelném,hogy tisztelet a kivételnek.

2014. ápr. 30. 15:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
pár hete néhány szaktársammal plusz még jópár idegen emberrel próbáltunk átkelni a zebrán, a gyalogos lámpa zöldre váltott, nagyjából 10-en voltunk a zebrán, mikor egy ilyen hasonló kaliberű kopasz terepjárós gyökér behajtott közénk az autójával, és majdnem elütött minket, 5 centire állt meg, majd még neki állt feljebb...
2014. ápr. 30. 15:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Ilyenekről beszélek. Jó lehet mondani,hogy ez megtörténik olyannal is,aki mondjuk Suzukit vezet. De azért nézzünk körbe,hogy általában melyik autósok viselkednek úgy,ahogyan sokszor nem kéne.
2014. ápr. 30. 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Azok a típusok amikről írsz valamiért összekapcsolódtak ezekkel az emberekkel. Valahol ez lett az ő státuszszimbólumuk. Ezért van az, hogy aki kigyúrja magát, kopaszra borotválja a fejét, és csináltat magának pár tetkót, és hasonlóan kemény körökben mozog, az szükségét érzi egy fent említett autó beszerzésére.

Mivel ez a társaság nem a sűrű sok eszéről ismeretes, így túl sokat ne várj. Ő valakinek érzi magát, amit a kocsijával tudatosítani is akar benned. Ennyi.

Ez olyan, mint kalapos sofőrt nem látsz csak suzukiba. Az a másik félelmetes típus. Valamiért akinek tetszik a kalap az swiftet vesz.

Szóval rosszul vezető kalapos sofőr suzukival jár, míg a bunkó kivagyi figura a fent említett terepjárók egyikével.

Minden embertípusnak megvan a maga autómárkája :)

2014. ápr. 30. 15:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert ezek azt hiszik bármit megtehetnek! Mondjuk egy értelmiségi egy élet munkájával sem keresi meg egy ilyen kocsi árát, ezekben a kocsikban általában tanulatlan primitív bunkók pöffeszkednek. Ezeket én csak "audistáknak" hívom.
2014. ápr. 30. 16:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak K-Európában van így, pl. németeknél teljesen normális emberek vezetnek ilyen autókat, nyilván ebben a jövedelmi különbség is szerepet játszik, Magyarországon a lakosság nagyon kicsi töredéke teheti meg a legális jövedelme alapján, hogy normális állapotú prémium autót vegyen nem faroknövelési célra.
2014. ápr. 30. 16:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Mercedes, BMW, Audi, ezek közel sem luxusautók...

Bár a legfelsőbb kategóriás modelljeik már súrolják a luxuskategóriát, de attól még csak prémium márkák maradnak. Nem luxus.

2014. ápr. 30. 17:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok, 6-osnak teljesen igaza van, ezek prémium autók, luxusautó pl. a Ferrari. Mondjuk a lényegen ez nem változtat, luxusautós nem is igazán akad itthon.
2014. ápr. 30. 17:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem kultúra kérdés a vezetés is, mint minden más. Magyarországon nem csak a vezetést illetően hiányzik a kultúra, hanem mindenhol máshol is. Engem csak az zavar, ha valaki fenntartja a forgalmat és 80 helyett 70-el megy, cikázik, fékez, gázt ad, magyarán sz*rakodik. Az ilyet nem szeretem. Egyébként a közlekedéshez kell alkalmazkodni. A hülyeség nem márka függő, hanem ember.

Egy Mercedes és Tesla tulaj.

2014. máj. 1. 08:49
 9/9 anonim ***** válasza:
3-as, a válaszom nem ellened irányul, csak a te kommented nyomán született: Lassan már nem a horoszkópjuk után ítélik meg az embereket (bár én abban sem hiszek) hanem az autója után.
2014. máj. 1. 16:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!