Miért van az, hogy a luxusautósok a legbunkóbbak az utakon?
Azok a típusok amikről írsz valamiért összekapcsolódtak ezekkel az emberekkel. Valahol ez lett az ő státuszszimbólumuk. Ezért van az, hogy aki kigyúrja magát, kopaszra borotválja a fejét, és csináltat magának pár tetkót, és hasonlóan kemény körökben mozog, az szükségét érzi egy fent említett autó beszerzésére.
Mivel ez a társaság nem a sűrű sok eszéről ismeretes, így túl sokat ne várj. Ő valakinek érzi magát, amit a kocsijával tudatosítani is akar benned. Ennyi.
Ez olyan, mint kalapos sofőrt nem látsz csak suzukiba. Az a másik félelmetes típus. Valamiért akinek tetszik a kalap az swiftet vesz.
Szóval rosszul vezető kalapos sofőr suzukival jár, míg a bunkó kivagyi figura a fent említett terepjárók egyikével.
Minden embertípusnak megvan a maga autómárkája :)
Mercedes, BMW, Audi, ezek közel sem luxusautók...
Bár a legfelsőbb kategóriás modelljeik már súrolják a luxuskategóriát, de attól még csak prémium márkák maradnak. Nem luxus.
Szerintem kultúra kérdés a vezetés is, mint minden más. Magyarországon nem csak a vezetést illetően hiányzik a kultúra, hanem mindenhol máshol is. Engem csak az zavar, ha valaki fenntartja a forgalmat és 80 helyett 70-el megy, cikázik, fékez, gázt ad, magyarán sz*rakodik. Az ilyet nem szeretem. Egyébként a közlekedéshez kell alkalmazkodni. A hülyeség nem márka függő, hanem ember.
Egy Mercedes és Tesla tulaj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!