Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jártatok már úgy, hogyha...

Jártatok már úgy, hogyha találkoztatok az exetekkel akkor ő nem viszonozta a köszönéseteket? Levegőnek nézett és elment mintha nem is ismert volna? Ti hogy reagáltatok volna? Miért tehette ezt velem?

Figyelt kérdés

Szia! Ezt más is tapasztalta nárcisztikus exével?

Ilyenkor mi játszódhat le benne mire gondolhat? Ennyire eldobott, hogy engem már ennyire nem vesz semmibe sem?

A nyáron dobott ki egy nyolc éves kapcsolatnak vetett ő véget, együtt is éltünk ez idő alatt átéltem mindent amit utólag kezdek csak megérteni, hogy mi is az. Rejtett nárcisztikus lehet, aki intellektuális típus, nagyon okos, de az érzelmekről nem beszél, azt sosem mondta hogy szeretlek, fel sem vállalt.

Most fél órája találkoztam vele egy multiban, én ahogy megláttam az a szívfájdalom ért amit most is érzek. De összeszedtem magam és ráköszöntem. Erre ő csak nagy szemekkel rám nézett, nem szólt semmit sem, hanem elindult a sorok között sietősre vette a vásárlást. Figyeltem egy ideig, ide oda ment aztán nem is láttam, biztos fizetett és kiment. Ezt a viselkedést nagyon furcsának gondolom m azóta is ezen gondolkodtam, nekem lenne okom arra, hogy rá se köszönjek. Ennyire levegőnek nézne most már? mintha ismeretlen idegen lettem volna neki, pedig 8 évig vele éltem, ő udvarolt nekem ő kérte költözzek oda, és utána lassal elutasított eldobott a nyáron. most meg nem is köszön és otthagy.

ma 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
75%

Ha nárcisztikus, akkor örülj, hogy nem akar megismerni. Ha a helyedben lennék, én magam néznék keresztül rajta.

Én fordítva voltam. Rám köszönt egy negyven évvel ezelőtti lány, aki nagyon tetszett, flört is volt. Elsőre nem ismertem meg, tébláboltam, ő megállt egy másodpercre, de látta, milyen ütődött vagyok, ment is tovább.

Legközelebb próbáltam volna felvenni a kontaktust, de szabályosan keresztülnézett rajtam, mint az üvegen, rezzenéstelen, közömös arccal. Biztos megalázó volt neki, hogy nem akartam felismerni.

Pedig csak annyit változott, hogy szebb lett. Hülye voltam. Lehetett volna akár vslami köztünk.

ma 15:03
 2/6 anonim ***** válasza:
17%
40 évvel ezelőtti lány , te 75 éves lehetsz ő 68 ? Akkor ezt a lámurt ideje elfelejteni .
ma 15:30
 3/6 anonim ***** válasza:
85%

"Miért tehette ezt velem?"

Lényegében megválaszoltad.

"sosem mondta hogy szeretlek, fel sem vállalt."

Sosem szeretett igazán, neked mindigis többet jelentett, mint te neki. Ez egy felszínes kapcsolat volt, az lenne a csoda, ha visszaköszönt volna és jól eldumcsiztok. A kapcsolatotok alatt sem tudtatok kommunikálni, szóval ez nyilván nem változik. Te pedig szedd össze magad és lépj tovább végre. Szar helyzet, persze, de ha fel sem vállalt téged, míg együtt voltatok, ne várd, hogy most puszi-pacsi legyen.

ma 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Nem tudta hirtelen mit reagáljon, ha köszön akkor félt hogy le kell állni beszélgetni valószínű. Egyértelműen észrevett, veheted ezt is egy fajta köszönésnek nem kell ez miatt rosszul érezned magad. El akar telejsen felejteni ez teljesen beakavrna nála ha köszönne, de az is lehet annyira meglepődött hogy nem jött ki egy szó se a száján és minél hamarabb menekülni akart a kellemetlen helyzetből.

Én azért biztosan köszönnék annak akivel ennyi idejig együtt voltam. Nem csak a kapcsolatról van szó hanem arról hogy egymás részei voltunk, alap hogy köszönök esetleg megkérdezem hogy van. Attól még nem kell keresni utána a társaságát. De nem vagyunk egyformák. Van aki nem tudja feldolgozni a szakítást normálisan

ma 15:48
 5/6 anonim ***** válasza:
2:)
ma 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha szétmentetek akkor mi a bánatot vársz tőle??? Térdeljen le előtted?

Játszod az ártatlant, mintha te is angyal lettél volna a kapcsolatban!

Ha kritizálod a viselkedését és nem tetszik, akkor lépj tovább!

ma 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!