Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan viselkednétek, ha...

Hogyan viselkednétek, ha meglátnátok egy olyan embert, aki be van öltözve egy ismert karakternek, és olyan élethű, mintha a filmből lépett volna ki?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, leülne melléd a villamoson egy ilyen pasi:

[link]

Mit tennél?

nov. 25. 20:48
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem érdekelne.
Meglepődnék, de nem szólnék semmit.
Megkérdezném, hogy valamilyen cosplay versenyre, Mondocon-ra megy-e és beszélgetnék vele.
Közös fotót kérnék.
Egyéb (írd le kommentben)
17 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
menekülnék, mert biztosan pénzt akar:)
nov. 25. 20:52
 2/8 kürtőskalácska ***** válasza:
100%

Érdekes lenne valószínüleg feldobná a napomat.

Lehet,hogy beszélgetnék is vele.

Amúgy nekem is van ilyen!:)

nov. 25. 20:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen. (Olaszországban.) Mentem a boltba Covid idején (tehát kihaltak voltak az utcák), erre az egyik kis utcában az egyik ajtóból kilépett egy életnagyságú Chewbacca. Eléggé meglepetten néztem rá, de nem szóltam semmit.
nov. 25. 21:22
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem látok semmit..
nov. 25. 21:32
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

(Rossz a linked.)

Semmit nem szólnék, tudatosítanám magamban, hogy érdekli a cosplay és ennyi. Ha esetleg olyan karakternek van öltözve, akit kedvelek, lehet beszélgetnék vele, de amúgy nem foglalkoztatna a dolog.

Én is jártam már a várost valamilyen fiktív karakternek öltözve, mert éppen Halloween vagy valamilyen rendezvény volt (egy barátnőm csinálja a jelmezeket, én sajna nem értek hozzá).

nov. 25. 21:36
 6/8 A kérdező kommentje:

Érdekes, nekem jó a link.

De akkor itt egy másik:

[link]

nov. 25. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Magamban megjegyezném, milyen élethű és mennyi energiája és/vagy pénze lehetett benne, ami úgy tűnik, megérte. Mást viszont nem tennék szerintem. Vagy, ha ismerném az adott karaktert, lehet, meg is dicsérném az öltözékét.
nov. 26. 10:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Cosplayer vagyok, velem már gyakran megesett, hogy ilyenkor kedvesen és udvariasan szóba elegyedtek velem és egy kicsit kérdezgettek.
nov. 26. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!