Hogyan viselkednétek, ha meglátnátok egy olyan embert, aki be van öltözve egy ismert karakternek, és olyan élethű, mintha a filmből lépett volna ki?
nov. 25. 20:48
A kérdező szavazást indított:
Egyáltalán nem érdekelne.
Meglepődnék, de nem szólnék semmit.
Megkérdezném, hogy valamilyen cosplay versenyre, Mondocon-ra megy-e és beszélgetnék vele.
Közös fotót kérnék.
Egyéb (írd le kommentben)
17 szavazat
1/8 anonim válasza:
menekülnék, mert biztosan pénzt akar:)
2/8 kürtőskalácska válasza:
Érdekes lenne valószínüleg feldobná a napomat.
Lehet,hogy beszélgetnék is vele.
Amúgy nekem is van ilyen!:)
3/8 anonim válasza:
Nekem volt ilyen. (Olaszországban.) Mentem a boltba Covid idején (tehát kihaltak voltak az utcák), erre az egyik kis utcában az egyik ajtóból kilépett egy életnagyságú Chewbacca. Eléggé meglepetten néztem rá, de nem szóltam semmit.
5/8 anonim válasza:
(Rossz a linked.)
Semmit nem szólnék, tudatosítanám magamban, hogy érdekli a cosplay és ennyi. Ha esetleg olyan karakternek van öltözve, akit kedvelek, lehet beszélgetnék vele, de amúgy nem foglalkoztatna a dolog.
Én is jártam már a várost valamilyen fiktív karakternek öltözve, mert éppen Halloween vagy valamilyen rendezvény volt (egy barátnőm csinálja a jelmezeket, én sajna nem értek hozzá).
7/8 anonim válasza:
Magamban megjegyezném, milyen élethű és mennyi energiája és/vagy pénze lehetett benne, ami úgy tűnik, megérte. Mást viszont nem tennék szerintem. Vagy, ha ismerném az adott karaktert, lehet, meg is dicsérném az öltözékét.
8/8 anonim válasza:
Cosplayer vagyok, velem már gyakran megesett, hogy ilyenkor kedvesen és udvariasan szóba elegyedtek velem és egy kicsit kérdezgettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!