Hogyan szerezzek egy kis önbizalmat az ismerkedés terén?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon abban a tudatban élek, hogy csúnya vagyok, ezért nem merek buliba járni és ismerkedni. Redditre kiraktam képeket magamról, ott olyanokat írtak, hogy jóképű vagyok, meg nincs semmi bajom a külsőmmel, meg privátban is hasonlókat írtak nekem. Egy lánnyal majdnem összejött múlt héten egy kapcsolat, de a végén offolt, az egyetemen meg egy kínai lány néz engem mindig, de egyszerűen nem megy. Szerintem baj van felül, vagy nem tudom.2024. márc. 10. 15:45
1/3 anonim válasza:
Önbizalmat visszajelzések alapján tudsz szerezni és ha ÉLSZ!
.....de te csak begubózva várod a csodát.
2/3 anonim válasza:
Úgy, hogy elkezded. Mindent úgy kell csinálni, hogy elkezded valahogy.
3/3 anonim válasza:
Hát nr csajozni menj a buliba hanem jól érezni magad. Aztán ha lesz benned egy kis pia kevésbé leszel gátlásos is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!