Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Irigy lehetek vagy mi? Aludni...

Irigy lehetek vagy mi? Aludni nem tudok ez miatt..

Figyelt kérdés

Egyre jobban felidegesítenek a hírek, most volt egy baleset az 1-es úton 3 ember halt meg mert egy drogos retek a Mercijével letarolta a kis Fordot. Teljesen agyrém ez, hogy most is a dolgozó ember húza a rövidebbet és, hogy még a Mercis mondta, hogy nem volt kivilágítva a Ford.. komolyan felmegy bennem a pumpa és az ilyen dologtalan , felesleges emberek élvezik a törvény nyújtotta biztonságot.. kényelmet paragrafusok és még a közúti életben is. Ez ilyen gyilkosok a legnagyobb "királyok" az interneten, nem tom emlékeztek e volt valami tiktokos gazdag aki maradandó egészségkárosodást okozott egy nőnek mert valami felüljárón driftelt aztán "nem adta ki" jogsiját egy hónapra vonták be, 170 ezret fizetett a sértettnek..

Irigy lehetek, hogy más ilyeneket megtehet én meg már akkor kényelmetlenül érzem magam ha 60-aa táblánál 65-el megyek és mögöttem egy drága autós 3 cm-re benne van a lökhárítómba..

ma 03:17
 1/5 anonim ***** válasza:
83%
Ha irigy vagy pár autós gyilkosra, úgy, hogy közben elítéled őket, de azért irigyled őket, akkor a te fejedben is van gond, nem kevés.
ma 03:44
 2/5 anonim ***** válasza:

Dehogy.

Napi szinten tapasztalom ezektől a rongyrázó sznoboktól, hogy szórakoznak a kisautósokkal.

De kegyetlen jól tudom utána hergelni őket az öreg dízelemmel, hatalmas fekete füstfelhőt kapnak az orruk alá, meg kibírhatatlan tötymörgést.

Kb agyvérzésig képesek amgukat idegesíteni, múltkor 1 már kiszállt, és a körforgalom előtt kezdett el nekem szövegelni.

Erre kiszállt a mögöttem lévő merciből egy kanc.gány, és elküldte a k. anyjába. :D

Jók azért az olcsó autósok, van összetartás ezek ellen a férgek ellen.

ma 04:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Úgy tudom ez is díkmán volt, 3 áldozat meg magyar, ilyenkor még típikusan az áldozatokat hibáztatják a retkek.

Mint a Sallai Nóra 5 éves fiát kivégző cigányok.

Az Orbán rendszer mellék terményei munka nélkül BMW,Mercivel jogsi nélkül.

ma 04:50
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

#3:

Ja, és ezektől nem is kobozzák el az autót a "hatóságok". -.-

ma 05:55
 5/5 anonim ***** válasza:

Értelek, de az "irigy" itt nagyon nem jó kifejezés.

Elcsépelt szöveg, de a fejétől bűzlik a hal. Bűnözők vezetik az országot.

ma 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!