Hogyan vészelitek át ezt a facebook, instagtram, messenger nélkülni időszakot?
Figyelt kérdés
Okoz nálatok testi vagy lelki eredetű tünetet ez a időszak?márc. 5. 17:32
21/28 anonim válasza:
Milyen testi tünetek lennének ha nincs facebook? :D
Láz, izomgyengeség? :D
Ez komolyan érdekelne kérdező.
22/28 anonim válasza:
#20: De jó olvasni, hogy végre valakinek van itt ÉLETE!
23/28 anonim válasza:
Én Facebook-on olvastam a hírt, hogy nincs Facebook. XD
24/28 anonim válasza:
Mi a bánatnak van mindenki lepontozva,akit nem érdekelt/ észre sem vette a leállást?
25/28 anonim válasza:
#24: Gondolom mert ezen az oldalon az a menő, aki nagyobb élettelen lúzer. Akinek esetleg van élete a neten kívül az már itt nem rúghat labdába.
Haldokolni kellett volna, mert délután egy órára nem lehetett belépni facebookra.
26/28 anonim válasza:
Én felváltva olvastam és a szakdolgozatom írtam, előtte pedig buszon utaztam. Én sem vettem amúgy észre a dolgot, itt találkoztam először a hibával.
27/28 anonim válasza:
Remekül. Irodalmi esten voltam. Ott senkinek sem hiányzott.
28/28 anonim válasza:
Ha fontosak a beszélgetések, akkor még idejében masolatot készítek a saját információ letöltése funkcióval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!