Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik szintén úgy kelnek...

Akik szintén úgy kelnek reggel, hogy nagyon nincs kedvük dolgozni menni, ti hogy vészelitek át a napot? 26/L

Figyelt kérdés

Eleinte szerettem munkába járni - talán csak azért, mert örültem, hogy végre találtam állást - de már hónapok óta minden reggel úgy kelek fel, hogy "Jaaaj ne. Nem akarok bemenni. Aludni akarok még." "Nem akarok felkelni." "Nem megyek be, felmondok." "Á, kit érdekel, vissza alszok."

Nagy nehezen, de mégiscsak felkelek, mert kell a pénz. Készülődés közben mindig megfordul a fejembe, hogy visszafekszek, de nem lehet, mert nem akarok munkanélküli lenni. Fél évig az voltam, és nagyon örültem, mikor ide felvettek. Azonban ez az öröm elment, és nehezen járok be dolgozni. Nem olyan vagyok, aki nem akar dolgozni, mert az előző munkahelyre is örömmel mentem be, csak a főnök miatt mondtam fel.

Szoktam zenét is hallgatni készülődés közben, hátha megjön a kedvem, de sajnos nem mindig használ :/

Ti hogy vagytok ezzel?

2023. aug. 7. 20:48
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Kezdj el keresni mások helyet sajnos jobb nem lesz.
2023. aug. 7. 20:51
 2/27 A kérdező kommentje:
Ebbe a kis városban nincs más, csak gyárban 3-4 műszak :/
2023. aug. 7. 20:52
 3/27 anonim ***** válasza:
90%

Hát, elég sűrűn előfordul, hogy inkább feküdnék még!

Gondolj a pozitív dolgokra amik miatt érdemes fel kellni és bemmenni!

Mondjuk konkrét tanácsot nem tudok, mert tényleg küszködök vele én is!

Nem vagy egyedül!😄

2023. aug. 7. 20:52
 4/27 anonim ***** válasza:
76%
Mi a munkád?(F)
2023. aug. 7. 20:54
 5/27 A kérdező kommentje:
Egy nem átlagos papírírószerben dolgozok, ami nagyon híres itt a környéken. Sok mindent csinálunk, amellett, hogy irodaszereket és sulis cuccokat árulunk. Bélyeget készítünk, pólóra, párnára, bögrére szublimálunk, gravírozunk mindenre, amire csak lehet, óriás plakátokat készítünk stb. Itt minden cég tőlünk vásárol, tőlünk rendel. A kis főnököt és a nagy főnököt mindenki ismeri, csak gazdag barátaik vannak. Egyedül én vagyok alkalmazott a boltban. Nincs munkatársam, csak aki felettem áll kis főnök és a nagy főnökasszony, meg neki a férje.
2023. aug. 7. 21:02
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Szenvedve. Mindig az estét várom, napközben meg az jár eszemben, hogy csak 8 órát kell kibírni. Pedig nincs rossz munkahelyem, csak belefásultam inkább és semmi se motivál. Csak én is így vagyok, mint Te, nincs jelenleg jobb lehetőség.

N

2023. aug. 7. 21:02
 7/27 A kérdező kommentje:
6# Mit dolgozol?
2023. aug. 7. 21:03
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Én patikában dolgozok és én sem szívesen járok be folyton a hétvégét várom és mindig arra gondolok hogy ez csak egy átmeneti állapot.gondolj a családodra,barátaidra vagy arra hogy lehetne sokkal rosszabb is dolgozni muszáj és hidd el mindenkinek nehéz nekem is az.ja és én is kisvárosban lakom itt sincs munka én ingázok reggel 7 kor megyek 6 ra érek haza :)
2023. aug. 7. 21:21
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező én irodában dolgozok egyedül 5 éve. Ez az egyedüllét is kikészít már.

A 8-as is jókat írt! Kitartást minden szenvedőnek! Holnap már kedd, telnek a napok!!

(6-os voltam)

2023. aug. 7. 21:31
 10/27 A kérdező kommentje:
Köszi 😊
2023. aug. 7. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!