Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Akik szintén úgy kelnek...

Akik szintén úgy kelnek reggel, hogy nagyon nincs kedvük dolgozni menni, ti hogy vészelitek át a napot? 26/L

Figyelt kérdés

Eleinte szerettem munkába járni - talán csak azért, mert örültem, hogy végre találtam állást - de már hónapok óta minden reggel úgy kelek fel, hogy "Jaaaj ne. Nem akarok bemenni. Aludni akarok még." "Nem akarok felkelni." "Nem megyek be, felmondok." "Á, kit érdekel, vissza alszok."

Nagy nehezen, de mégiscsak felkelek, mert kell a pénz. Készülődés közben mindig megfordul a fejembe, hogy visszafekszek, de nem lehet, mert nem akarok munkanélküli lenni. Fél évig az voltam, és nagyon örültem, mikor ide felvettek. Azonban ez az öröm elment, és nehezen járok be dolgozni. Nem olyan vagyok, aki nem akar dolgozni, mert az előző munkahelyre is örömmel mentem be, csak a főnök miatt mondtam fel.

Szoktam zenét is hallgatni készülődés közben, hátha megjön a kedvem, de sajnos nem mindig használ :/

Ti hogy vagytok ezzel?

2023. aug. 7. 20:48
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nekem fontosabb, hogy arra legyek kalibrálva, amit a zsigereimben is érzek.

Enélkül a pénz se túl nagy motiváció.

2023. aug. 8. 06:03
 22/27 anonim ***** válasza:

Nehezen

Azertlt lettem valalkozo hogy azt csinalhassam amit szeretek

Besokalltam a rabszolgaságtól

2023. aug. 8. 06:48
 23/27 A kérdező kommentje:
22# Mire vállalkozol?
2023. aug. 8. 07:23
 24/27 anonim ***** válasza:
Tozsde kereskedes
2023. aug. 8. 07:32
 25/27 anonim ***** válasza:

Én is vállalkozóként intézem az életem.

De elég specializált terület, doktorit írtam a témában és több mint 10 országban dolgoztam, így elég könnyű pozicionálni magam a piacon.

Általában délre eljutok a napi munkáig, dolgozok pár órát, aztán még ha valami sürgős van, akkor este picit. Én nem tudnék felkelni kora reggel és keservesen elvonszolni magam valahova, nagyon becsülöm azokat akik ezt csinálják, sokkal erősebbek mint én.

Ha nem értesz semmihez, sajnos nehéz bármit is építeni belőle. Ezért duruzsolja mindenki, hogy tovább kell tanulni.

2023. aug. 8. 07:35
 26/27 anonim ***** válasza:
Csak delutanos munkat kell vallalni akkor nem kell koran kelni
2023. aug. 8. 08:15
 27/27 anonim ***** válasza:

Mindenkit más tud szerintem spannolni.

Nekem az alábbiak segítenek:

- annak a tudatosítása magamban, hogy ezzel bizony x forintot fogok ma keresni, és azt mire tudom elkölteni (vmire gondolok, ami hasznos nekem, vagy vmi kis extra "luxus")

- én nagyon szeretek öltözködni, készülődni, sminkelni, szóval az is egy plusz

- ingázás közben a kedvenc zenéim hallgatása

2023. aug. 13. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!