Hogyan vészelitek át ezt a facebook, instagtram, messenger nélkülni időszakot?
Mé mi van velük?
Ma voltam fent facen, ugyan olyan uncsi volt mint máskor.
Pár óra és meg lesz csinálva, ennyi. Megvacsoráztam, olvasgatok kicsit, meg meg akarom nézni a Titkos ablakot megint.
Aztán lezuhanyzok, megmosom a hajamat. Igazából ennyi.
Mondjuk az ilyen 3-as féléken mindig nevetnem kell. Ha egy évig nem lenne áram, akkor te is sírnál, hidd el.
Mert akkor nem csak Facebook nem lenne, hanem ugyanúgy nem lenne áram a kórházakban, leolvadna fagyasztó, sok helyen nem lenne fűtés/meleg víz sem, leállnának az üzemanyag előállításához szükséges gépek, stb.
De biztos nagyon élveznéd te is.
#5 Úgyis lesz egy reset, ami visszatereli a civilizációt a normális mederbe, miután a kapitalizmus és a végtelen növekedés illúziója (hazugsága) folyamatos válságba sodort mindenkit.
Ha már választani kell, akkor személy szerint inkább legyen természetes, mint amit a bankárok és egyéb gazemberek kitalálnak.
Észre se vettem, hogy baj volt velük. Munka után vásárolni voltam, itthon meg ettem, pakolásztam.
Biztos nagyon brutál lehetett ha azt kérdezed okoz-e testi tüneteket valakinél.
N
Úgy vészelem át, hogy lassan 8 éve nem használom egyiket sem.
Számomra teljesen felesleges dolgok, ha holnaptól megszűnne mindegyik, nem foglalkoznék vele.
A youtube, az már nagyon hiányozna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!