Hogyan vészelitek át ezt a facebook, instagtram, messenger nélkülni időszakot?
Figyelt kérdés
Okoz nálatok testi vagy lelki eredetű tünetet ez a időszak?márc. 5. 17:32
11/28 anonim válasza:
Csak az npcknek annyira fájó dolog hogy nincs fb, mert nekik nincs életük se önálló gondolkodásuk
12/28 anonim válasza:
"ami kilövi az áramellátást"
Gondolom élvezettel mosod majd a ruhát kézzel.
13/28 anonim válasza:
Nem használom egyiket se (szóval nem hiányoznának), de most gyorsan megnyitottam böngészőből az instagramot, és nincs vele baj
14/28 anonim válasza:
Mi a baj velük? Mindkettőt használom és nincs változás.
15/28 anonim válasza:
#7:
Ja, hogy ha valaki más véleményen van valamiről, mint te, az már mentális beteg, ugye. Mindent értünk.
16/28 anonim válasza:
#12:
Mosnád te a ruháidat kézzel, ha tényleg megtörténne, és tudod, miért? Mert nem lenne más választásod, pubi. Alkalmazkodás szónak nézz utána. ^_^
17/28 anonim válasza:
Nekem fel sem tűnt, hogy gebasz volt.
18/28 anonim válasza:
Kicsit frászban voltam, mert először azt hittem, valaki meghackelte :D, de aztán kb leszrom.
Addig írtam, zenét hallgattam, főztem.
19/28 anonim válasza:
16, nem erről volt szó. Hanem arról, hogy van aki az egész áramellátást megszüntetés. Csak erzékeltettem, hogy vannak hasznos elektromos árammal működő kütyük is. Ha nem lenne merész mindenki kézzel mosna. De a Facebook miatt elpusztítani az áramot kicsit fura. De hát kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!