Magányosok! Hogy vèszelitek át a decembert?
Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 12:36
1/13 anonim válasza:
Filmekkel, sorozatokkal, sörrel és chips-szel, öngyilkossági gondolatokkal viaskodva. Általában, gondolom most is ez lesz.
2/13 anonim válasza:
Videójátékkal, olvasással, sorozatokkal, zenehallgatással, na meg kávéval. :D
3/13 anonim válasza:
Tiktokozok, olvasok, eszek. Ugyanúgy mint bármely más hónapot, csak még ráhúzzák ezt az ünneplős szart is.
4/13 anonim válasza:
Ugyanúgy, mint az összes többit. Nem lettem hirtelen a szokásosnál is magányosabb csak azért, mert decembert mutat a naptár.
5/13 anonim válasza:
Én buddhista meditációkat gyakorlok, az kicsit enyhít rajta, illetve egy buddhista közösségbe megyek időnként. Ezt leszámítva már most félek tőle, már most a hónap elején nagyon magányosnak érzem magam, és nem tudom, hogy fogom kibírni januárig, amikor is kezdődik egy újabb vélhetően magányos év. De valamiért nem merek öngyilkos lenni.
7/13 anonim válasza:
Miképp a többi hónapot, kötél fonással...
8/13 anonim válasza:
Full ugyanúgy mint az első válaszoló.😎
9/13 anonim válasza:
Szintén mint az egyes, bár nekem az utolsó pont tavaly majdnem összejött, talán addig idén nem csúszok le.
10/13 Kedves_ válasza:
Sokat dolgozom, forrócsoki hegyek, sorozatok, alvás, edzés. És hopp már január😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!