Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányosok! Hogy vèszelitek...

Magányosok! Hogy vèszelitek át a decembert?

Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 12:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Kitartást mindenkinek! :c

Sorozatnézéssel, olvasással, írással, sütés-főzéssel, kávéval, forrócsokival. Valamint... még lehet, hogy tanulással, de az majd a jövő heti vizsgáimtól (3) függ.

2022. dec. 11. 00:59
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
mint minden másnap. Nézem steamen a leárazásokat játékoknál, amiket csak ketten jó játszani de nincs 1 barátom se se csajom akivel játszhatnék, de egy hülye idióta vagyok és ha le van árazva megveszem mert reménykedek benne hogy nemsokára majd lesz valamelyik. Így már 77 olyan játékom van amit megvettem de sose játszottam vele. Szerintem még van hátra pár hónapom és az lesz majd a napi rutinom hogy meggyőzzem magam miért érdemes élnem :D
2022. dec. 11. 01:25
 13/13 Salx Narval ***** válasza:
100%
Én azért elszoktam menni beszélgetni, sörözni, borozgatni akár idegen emberekkel is szóba állok ha úgy adódik. Mindig csak otthon ülni és sopánkodni a sorsomon nem tesz jót nekem. Még a kellemetlen emberek is segítenek, hiszen szembesülök azzal a ténnyel, hogy nem is olyan rossz egyedül. Szerintem mozduljatok ki, mindenki menjen a saját igényeinek megfelelő helyre és társaságba, ne féljetek beszélgetni más emberekkel, pláne ha szimpatikusak valamiért. Az öngyilkossághoz nekem azért több kell a társtalanságtól. Abban sem vagyok biztos, hogy én jó társa tudnék lenni valakinek, a kompromisszumra való hajlam azt hiszem kihalt bennem, öntörvényű ember lettem az évek alatt.
2022. dec. 12. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!