El tudtok olyat képzelni, hogy valaki úgy élt le egy egész életet, hogy nem szerette őt senki?
Milyen gyakori lehet ez? Tehát hogy egy 70-80 éves néni/bácsi úgy hal meg, hogy senki se szerette, senkitől se kapott soha szeretetet. Ez milyen szomorú lehet... Szokott lenni a macskás néni, mint sztereotípia, de annak legalább ott vannak a macskái. Én olyanra gondolok, akire szó szerint a kutya se nézett rá soha.
Szerintem az élet tanítása, hogy először szeretetet kell adnod ahhoz, hogy szeretetet kapj. Így működik a körforgás. Én szeretnék megtanulni szeretni. Nem akarom elhinni, hogy nincs bennem szeretet, hogy tök üres vagyok.. Nem akartam nagyon ide keverni a vallást, de én nagyon remélem, hogyha van Túlvilág, akkor a szeretteinkkkel és barátainkkal ott is együtt leszünk. Máskülönben nagyon igazságtalan lenne az egész..
Alan Pease : Testbeszed enciklopedisja
Olvasd el soxor.
Nezz filmet hanggal. Nezd meg ugyanazt hang nelkul es figyeld a tesbeszedet.
Menj tarsasagi esemenyre(buli,kocsma,kavezo) es figyeld a parokat. Ki milyen testbeszeddel kommunikal. Tippled meg,h mennyire kedveli az ellenkezo nemu illetot . Foleg ugy tudod tesztelni magad,amikor buliban figyeled a lanyhoz odamenoket megjosolod,h fogadja az ismerkedest a csaj. Erdekes tevekenyseg igy is buliba jarni,h figyelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!