Hogy lehet hogy a felnőttekkel mindig is jobban kijöttem mint a saját korosztályommal? A gyerekek mindig utáltak, bántottak egész életemben a felnőttek többnyire szerettek. Ez miért van?
Az, hogy valaki nem tud beilleszkedni a kortársai közé, sosem az érettség jele, hanem pont hogy azé, hogy nincs megfelelően kifejlődve a kommunikációs készsége.
Engem is egész fiatal koromban ezzel hülyítettek rokonok, tanárok, amitől meg is nyugodtam, de minél idősebb lettem, annál nyilvánvalóbbá vált, hogy ez egy probléma.
A válaszom meg... Egy felnőttel nem vagytok egy szinten, ami megnyugtató lehet, biztonságérzetet ad, és könnyebben megbízol bennük, ki mered mutatni a valódi személyiségedet.
Mert tiszteled a felnőtteket, és tanulni szeretnél a tapasztalataikból.
Jól teszed. Ez nem trendi, ezért a társaid nehezen viselik. Ez egy különleges adottság, különleges elhívás beteljesítéséhez. Merd válallni ezt a másságodat, tanuld meg kezelni, mindazonáltal ne zárkozz ell a korosztályod problémáitól, mert az elhívásod társadalmi szerepkör ahol szükséged lesz ezekre a tapasztalatokra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!