Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen nő az infantilis,...

Milyen nő az infantilis, gyermeteg 30-as, ismertek ilyet?

Figyelt kérdés
Feedje is jöhet ha van publikus.
2024. febr. 18. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:
50%
Az ilyen az borzalmas, érzelmileg és nem ritkán értelmileg is egy NULLA
2024. febr. 18. 14:33
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Akikkel szórakozni szoktak a pasik és palira venni. Általában azok az infantilisek akik mindennek örülnek viccelődnek aztán nem értik miert vannak pofára ejtve kihasználva es miert nem veszi komolyan őket senki.
2024. febr. 18. 14:49
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
40-est is ismerek ilyet
2024. febr. 18. 14:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Ahogy én látom őket, jellemzően család és karriercentrikus szüzlány félék, akik vagy mindennek örülnek és leszívják más életenergiáját, vagy korán összejönnek valakivel, akivel együtt vannak egész életen át, közbe a férfi agyára mennek, aki vagy alkoholista lesz vagy folyamatosan csalni fogja őket.
2024. febr. 18. 14:58
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Mamahoteles, önellátásra képtelen, munkanélküli, hagyja, hogy minden méhecske beporozza, részegeskedik, drogozik. Én ilyennek tudom elképzelni.
2024. febr. 18. 14:58
 6/8 A kérdező kommentje:

Szerintem inkább rendszerint jó körülmények közt nőnek fel, burokban, akik bár lehetnek életképtelenek, ezáltal eltartatják magukat, vagy karrieristák is, azok a félék meg rendszeresen hasonló infantilis lányokkal összeverődve alkotnak feminista összetartó brigádot.

De a legjellemzőbb vagy a közös mindben talán az, hogy soha nem volt súly rajtuk se munka se kapcsolat terén (jó háttér és bomba külső), és meg tudtak maradni a gyermeteg burokban, nem kellett felnőniük. Ez persze magával hozza azt, hogy azért lehetnek ijesztőek, mert komoly, valódi életszituációk megoldásában vagy átvészelésében nincs tapasztalatuk.

2024. febr. 18. 15:19
 7/8 anonim ***** válasza:
5%

4

Ja, én egyáltalán nem ilyen nőre gondoltam.

Hanem épp olyanra, aki játszadozik a férfiakkal, mert ő, ő, ő milyen nagyszerű.... a magához való esze épp megvan, csak azt mondjuk kepétlen felfogni, hogy a másik sérülhet, mert az érzelmi intelligenciája egy gyermekéhez hasonló, és csak pislog, mint hal a zacskóban, ha számon van kérve. Ezután megpróbálja magát beállítani áldozatként, amitől a másik csak még jobban sérül. Jellemzően simulékony, mindenkivel cukimuki, mindenkit tapizó, mindenen vigyorgó örök szinglik/kalandozók ezek, akik sosem vallanák be, talán még maguknak sem, hogy mélyen legbelül boldogtalanok, hiába kommunikálják oly görcsösen a külvilág felé, hogy minden happy.

2024. febr. 18. 15:23
 8/8 anonim ***** válasza:
71%
Nekem egy értelmiségi kolléganőmre mondta egy szintén egyetemet végzett hölgy, hogy "Z" borzasztóan infantilis a korával kapcsolatosan. Nos a szóban forgó hölgy egy nyugdíj elött álló vékony csinos nő volt. úgy öltözködött mint egy tinilány. Talán a tini Szandihoz tudnám hasonlítani. Belibbent kis pörgős mini pöttyös szoknyában. Ami azért igencsak nem illett a korához. Mikor a fogai romlani kezdtek - híd kellett neki- teljesen belebetegedett. Hónapokig nem jött ki a lakásából. Egyszerűen képtelen volt elfogadni, hogy már nem egy 20-as, 30-as fiatal nő.
2024. febr. 18. 21:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!