Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az anyukák valóban hamarabb...

Az anyukák valóban hamarabb öregszenek külsőre, mint a gyerektelenek?

Figyelt kérdés
Egy anyukás cikkben olvastam, hogy amelyik anyukának milliószor ébred éjjel a babája/kisgyereke, a kialvatlanság miatt hamarabb fog "öregedni" az arca.
febr. 15. 22:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
35%
Annak szívás aki nem alkalmas rá és ez ugye utána derül ki. Neked az lenne másnak nem,ennyi.
febr. 16. 04:09
 12/18 anonim válasza:
43%

Hát én 34 vagyok, van egy kisfiam, egy mély ráncok a homlokomon és mégis 26-28nak szoktak tippelni. A ráncok nem attól a 1,5-2 év rossz alvástól alakulnak ki. Amiket már mondták +nálam pl a nem megfelelő folyadék bevitel. Már 20 évesen is megvolt az a tánc.

Nekem van egy olyan gyanúm hogy ez megint csak valamelyik gyerekmentes próbálkozása hogy port kavarjon. Mert ugye szerintük mindenről ami rossz a gyerek tehet és nélküle (tehát nekik gyerekteleneknek) tökéletes az élet.

febr. 16. 05:49
 13/18 anonim ***** válasza:
65%

Ez az elkérik a személyimet dolog... 80 éves anyósomtól a szemem előtt kérték el az aldiban. Nem azért mert nem néz ki 18-nak, hanem mert ez a dolguk.

Én is jóval fiatalabbnak nézek ki a koromnál, de ebből az "előnyből" biza jócskán vesztettem, mióta gyerekeim lettek.

Érzetre és főleg viselkedésre jó 15 évet adtak hozzám, pedig a nagyobb is csak 8.

Belül vénültem meg először, meg a munkámban. Korábban nem tudtam magam így képviselni, mint most és ez nem negatív. Egyáltalán nem. 30 évesen 14 éves pofival magamat se vettem komolyan. Mások se engem. Amióta anya vagyok, sokkal jobb pl: az érdekérvényesítő képességem. Szakmailag is jobban megbescsülnek pedig 6 év "üresjárat" után mentem vissza. Határozottabb vagyok, komolyabb és keményebb. Leszarom tabletta nélkül is tojok a világra.

febr. 16. 07:16
 14/18 anonim ***** válasza:
59%
Úgy látom a jó válasz az, hogy minden szar, ha gyereked van. Napi hergelő kamukérdés
febr. 16. 09:57
 15/18 anonim ***** válasza:
49%

13-as: nem tudom, a 80 éves anyóstól MIÉRT kértek vásárláskor igazolványt - velem soha nem fordult elö ilyen az utóbbi 20 évben, korábban (40 évs korom alarr) viszont rendszeresen, alkohol vásárlásakor.

Másrészt most, 66 évesen sokszor néznek az 5 és 8 éves unokáim anyjának, ami szintén nem arra utal, hogy idösebbnek nézek ki a koromnál.

febr. 16. 10:38
 16/18 Metionin ***** válasza:
50%
A gyerekvállalás öregít, ez tény de nem csak attól lehet valaki lerobbanva, sőt. Ha megnézel egy egészségesen élő, kicsit sportoló anyukát meg egy olyan nőt, akinek nincs gyereke de pl. cigiszik, szolizik, nem mozog, akkor az utóbbi általában idősebbnek látszik. Szóval az életmód sem mindegy.
febr. 16. 11:49
 17/18 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem 95%-ban genetikán, 5%-on az életmódon múlik az, hogy ki hogy néz ki. Az egyik nagymamám pl mindig mindenen idegeskedő típus volt egész életében, mégis 70 felett kezdett el őszülni. Én meg huszonévesen őszülök, pedig nyugodt életét élek. Ugyanez igaz a testalkatra is, ha valaki hízékony típus, akkor gyerek nélkül is elhízik, valaki meg szülés után fél évre már ugyanolyan vékony,mint volt.
febr. 16. 14:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy rèszük.
márc. 14. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!