Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az anyukák valóban hamarabb...

Az anyukák valóban hamarabb öregszenek külsőre, mint a gyerektelenek?

Figyelt kérdés
Egy anyukás cikkben olvastam, hogy amelyik anyukának milliószor ébred éjjel a babája/kisgyereke, a kialvatlanság miatt hamarabb fog "öregedni" az arca.
febr. 15. 22:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
76%

Ez hülyeség!

Egyrészt nem csak az anyák lehetnek kialvatlanok, a sokat bulizó emberek éppen annyira, meg aki éjjel-nappal dolgozik, az sem alszik többet.

Másrészt meg a gyerekek 2-3 éves korig esetleg sokat ébren vannak, de utána nem.

OFF: engem 4 gyerek után rendszeresen 35 évesen jóval fiatalabbnak néznek, a boltban mindig igazolni kell, hogy betöltöttem a 18-at

febr. 15. 22:13
 2/18 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Eszerint nem csak a kialvatlanság lehet a ludas :)

Engem amúgy terhesség előtt néztek mindig kevesebbnek, mióta megszültem (36 évesen), azóta szerintem annyinak nézek ki szerintem, amennyi vagyok :)

Persze ez nem jelenti azt, hogy ez mindenkinél így működne, sőt, van olyan ismerősöm, aki gyerekkel is nagyon fiatalos, és olyan is, aki gyerek nélkül is idősebbnek néz ki nálam, pedig egyidősök vagyunk...

febr. 15. 22:34
 3/18 A kérdező kommentje:

Akkor azért néz ki majdnem mindegyik anyuka ismerősöm sokkal idősebbnek, mint ahány éves valójában.

Azért a gyerekvállalás javarészt mindent tönkretesz, most nem sorolom, hogy miket. :)

febr. 15. 22:43
 4/18 A kérdező kommentje:
Sokmindent*
febr. 15. 22:43
 5/18 anonim ***** válasza:
76%

Ez egy oltári nagy baromság. Egyrészt az anyuka lehet, hogy 1-2 évig rosszabbul aludt, de sose bulizott. Más meg évekig járt buliról bulira. Szerinted a ráncokat érdekli, hogy miért nem aludt az illető?

A másik meg, hogy életmódtól is nagyban függ a külső. Drog, alkohol, cigi, szemét kaják, bőrápolás hiánya stb. Ezek szerinted kizárólag anyukákra jellemzőek?🙄

Harmadrészt genetika. Valakinek a komplett női ág 20 évet letagadhat. Másoknál meg az unoka olyan öregnek néz ki, mint a nagymama.

febr. 15. 22:44
 6/18 anonim ***** válasza:
70%
#3! A te agyadat például annak hiánya tette tönkre 😉
febr. 15. 22:45
 7/18 A kérdező kommentje:
6-os, akkor miért van tele az internet olyan cikkekkel, hogy a gyereknevelés hatalmas szívás meg önfeladás? :)
febr. 15. 22:49
 8/18 A kérdező kommentje:
Mindenhol azt lehet olvasni, hogy kiégés, kimerültség, megbántam, hogy gyereket vállaltam, biztos hogy nem szülnék, ha újrakezdhetném, stb.
febr. 15. 22:50
 9/18 anonim ***** válasza:
52%
33 vagyok, van egy lányom, de elkérik a személyimet, ha akarok venni egy sört a férjemnek :D a barátnőm anyukája 50 körül van, harmincasnak néz ki. Kamaszkorunkban ránkszóltak egy helyen, hogy csak felnőttel mehetünk be, ő meg pirulva mondta, hogy ő a felnőtt hármunk közül. Az egyik munkatársamnak nincs gyereke, egy idős velem, de szolizik és brutál dohányos, úgy néz ki, mintha már az ötvenhez lenne közel, ezt ő is elismeri magáról, mindenféle kencével keni magát, de nem segít.
febr. 15. 22:51
 10/18 anonim ***** válasza:
77%
#7! Én honnan tudjam, miért van tele? Ha gyerekellenes fórumokra járnék, gondolom, én is látnám, de akkor inkább ott érdeklődnék.
febr. 15. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!