Hogyan élitek meg az anyaságot? Valóban vannak olyan anyak, akik idegbetegek, es folyton orditanak?
Vannak olyan ismerőseim, (család) ahol az anyuka egész nap rekedtre üvölti magát, mert egyre nagyobb hisztit kell csapnia, hogy figyeljenek rá. Az apuka túlórázni és inni kezdett, hogy addig se otthon kelljen lenni, hétvégén is felváltva vigyáznak rájuk, mert kár két ember napját elpocsékolni erre, legalább egyiküknek legyen jó. Végül a pasi félre is lépett, de nem hagyja el a feleségét, mert sajnálja otthagyni a gyerekeikkel.
Az ivas az megoldas?
Igen. Az ivás a megold@s! A szülőség csak és kizárólag sza.r lehet. A gyerekek elrontyják az ember életét.
Ilyen választ akartál?
Hagyjuk már!
Attól hogy sok idegileg egyébként is instabil ember gyereket vállal, meg nem kell itt tobzódni állandóan ezekkel a kérdésekkel
Miből jött le az neked, hogy én ilyen választ vártam?
Szerinted normális az, ha valaki a gyerek miatt elkezd inni?
"Hogyan élitek meg az anyaságot?"
Mindenki máshogy, de azért még a legtöbben jól. Én is. Vannak nehezebb napok, jobb napok, de alapjában véve jól.
"Valóban vannak olyan anyak, akik idegbetegek, es folyton orditanak?"
Hát, te is ismersz ilyet, tehát igen.
"Az ivas az megoldas?"
Nyilván nem, ezt te is tudod, csak van, aki inkább iszik, mert nem hallott róla, hogy nem ciki a pszichológus, meg amúgy is kemény belső munka lenne a dologgal, úgyhogy egyfajta nyugtató gyanánt használja. De nem jó dolog.
Izgatottan várom a következő "úgy hallottam", "itt olvastam", "több olyat is ismerek" jellegű kamukérdést. 😄
A 75 % még mindig beszédes. 😄
#6. Na így teljesüljön minden kívánságod!😅
Most már van "szokásos mondás" is.😂
"Valóban vannak olyan anyak, akik idegbetegek, es folyton orditanak?
Nyilván akadnak.
Mások viszont nem ordítanak.
Nem egyformák az anyukák.
Jelen, én az első 2 év alatt sokat voltam idegbajos, és a gyerekemmel sokat kiabáltam. Az oka a férjem volt, aki, bár megígérte, hogy segíteni fog, az első 3 hónap után ezt elfelejtette, majd szerelmes lett egy munkatársnőjébe.
Azóta rendeződtek a dolgok, és már nem vagyok idegbeteg :)
A tanulság? A nők szerintem nagyrészt nem az anyaságtól idegbetegek, hanem az anyaság körülményeitől. Eléggé frusztráló pl. ha a gyerek mellett a férjednek is gondját kell viselned, kvázi két gyereked van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!