Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 3eves es üvöltve ebred egy...

3eves es üvöltve ebred egy heten 5x semmi nem jo nekiolyan mint az idegbetegek hova vigyem orvoshoz?

Figyelt kérdés
Teso szuletese elott is ilyen volt de most mar orrvérzésig üvölt tényleg olyan mint a depressziosok egyszer mindenkit imád utána meg vásároljunk egy percre rá nem értjük mitől van nem is láthat ilyen példát de már rendesen kiakaszt mindenkit...bármit tennénknem jó
2013. jún. 7. 03:32
 1/5 anonim ***** válasza:
szia, nekem 2 évesen ébredt így, akkor költözött el az apja, vártuk a tesót, sok volt az új, nem beszélt róla, de zokogva ébredt. Még mindig van néha, olyankor nem lehet megnyugtatni úgy sír, szerintem szorong.Gyerekpszichológus 3 évesekkel már foglalkozik!
2013. jún. 7. 05:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Elég kusza az írásod, de ahogy az első írta gyermekpszichológushoz vidd, a családsegítőben szokott lenni, vagy a védőnő, háziorvos tud ajánlani.

Próbáld a testvérféltékenységet csökkenteni, ha megoldható amikor ébred, legyél csak az övé. Esetleg már az elalvásnak legyen egy nyugodt rituáléja, nyugodt környezet az alváshoz, hátha akkor az ébredés is nyugodtabb lesz.

2013. jún. 7. 06:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ébredt egymást követő éjszakákon át sírva, az akkor még 3 évesem. Tuti szorong, fél valamitől. Kik kell deríteni az okát. Azt mondja a szakember hogy rajzoltassuk, akkor valószínű lerajzolja a szorongásának az okát.

Az enyém a vihartól félt, villámlás mennydörgés, este alig tudtuk lefektetni, folyton azt mondta hogy jön a vihar? Ugye nem fog dörögni? És eső cseppeket rajzolt. Vettünk mindenféle gyerek könyvet a viharról, sokat beszéltünk róla és pár nap alatt elmúlt.

Ki kell deríteni mitől fél.( sötét, szörnyek,külön szoba, stb.)

2013. jún. 7. 11:33
 4/5 anonim ***** válasza:
üsd be a google-ba, hogy pavor nocturnus, szerintem az.
2013. jún. 18. 14:45
 5/5 Bogs válasza:
Üljetek le, beszélgessetek vele! Mindenképp derítsétek ki, vannak-e rémálmai. Esetleg éhes, (pl.: öcsém 10 éves koráig ébredt reggel ordítva-hisztizve mert éhes volt.) az is lehet, hogy frontérzékeny. Ha szerencsétek van, hamar túlteszi magát az ügyön, vagy tényleg gyerekpszichológushoz kell vinni.
2013. jún. 18. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!