Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Csak az idegbetegek járnak...

Csak az idegbetegek járnak pszihiáterhez?

Figyelt kérdés

2013. jún. 4. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Nem. Olyanok is, akik nem tudnak valamilyen lelki problémával megküzdeni, vagy esetleg sokat szoronganak.
2013. jún. 4. 21:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Teljesen ép kiegyensúlyozott embernek is előfordulhat, hogy pszichiáter segítsége kell. Pl aki alvászavarban szenved.
2013. jún. 4. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:

PsziChiáter. És valóban teljesen normális emberek is járnak hozzá. Ahogyan már írták, alvászavar miatt, vagy egy-egy nehéz időszakban pl. gyász, vizsga miatti stressz. Pszichológushoz is számtalan normális ember jár, de mivel ő nem írhat fel semmilyen gyógyszert így sokan átkerülnek a pszichiáterhez. Depresszió miatt is járhat oda valaki, aminek egyes típusai bárkinél kialakulhatnak. Előfordul, hogy valaki télen a napfény és a rövidebb napok miatt teljesen összetörik lelkileg és nem találja a helyét és ezért pl. kedélyjavítóra van szüksége tavaszig.

Aki nagyon problémás és teljesen "idegbeteg", az általában bent van valamilyen intézetben. Tehát pszichiáterhez járni teljesen normális dolog. Sőt, még neurológushoz is (oda is sok normális ember ellátogat valamilyen problémája miatt).

2013. jún. 4. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
persz,csak azok...amúgy nem...lélekdoktor a pszichiáter az lélek doktor....szóval nem csak idegbetegekkel foglalkozik,az majd a diagnosztizálásnál derül ki,hogy az egyén aze..:oo
2013. jún. 5. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:

pszihiáterhez járok és nem vagyok idegbeteg. lelkibeteg vagyok. :)) Nem őrültek járnak oda, egyáltalán nem..

Én depressziós vagyok és ez nem idegbetegség.

2013. jún. 6. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!