PsziChiáter. És valóban teljesen normális emberek is járnak hozzá. Ahogyan már írták, alvászavar miatt, vagy egy-egy nehéz időszakban pl. gyász, vizsga miatti stressz. Pszichológushoz is számtalan normális ember jár, de mivel ő nem írhat fel semmilyen gyógyszert így sokan átkerülnek a pszichiáterhez. Depresszió miatt is járhat oda valaki, aminek egyes típusai bárkinél kialakulhatnak. Előfordul, hogy valaki télen a napfény és a rövidebb napok miatt teljesen összetörik lelkileg és nem találja a helyét és ezért pl. kedélyjavítóra van szüksége tavaszig.
Aki nagyon problémás és teljesen "idegbeteg", az általában bent van valamilyen intézetben. Tehát pszichiáterhez járni teljesen normális dolog. Sőt, még neurológushoz is (oda is sok normális ember ellátogat valamilyen problémája miatt).
pszihiáterhez járok és nem vagyok idegbeteg. lelkibeteg vagyok. :)) Nem őrültek járnak oda, egyáltalán nem..
Én depressziós vagyok és ez nem idegbetegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!