Valami bajom van? Pszihiáterhez kéne járnom?
Figyelt kérdés
A bunkó válaszoktól kíméljetek...Nos, az a helyzet, hogy elkezdtem olvasni a Twilightot, a New Moont, és az Eclipset...És mióta olvasom ezeket, minden másokdik kőben felbukok, és egyre több Bellaszerű tulajdonságom van...És az is baj, hogy azt a könyvet én nem tudom letenni...Az meg a másik, hogy tudom, hogyha Jacob és Edward léteznének, ugyanúgy éreznék, mint Bella az Eclipsben...És miközben olvasom a könyvet Bellával együtt szenvedek, de már akkor is, mikor nem olvasom...Nagyon rossz...És fáj, ahogy Jacob és Edward szenved Bella miatt...És ez számomra olyan, mintha ÉN lennék Bella......Kérlek segítsetek!!!2010. márc. 1. 14:27
1/3 anonim válasza:
Nyugi, el fognak múlni, amint befejezed a könyvet. De ne olvasd el még ezerszer, annyit amúgy sem érnek, olvass mást is. Hány éves vagy?
2/3 anonim válasza:
Bocs hogy offolok de én 14-18 közé saccolom :D
3/3 anonim válasza:
Szerintem az a te bajod, hogy se egyéniséged nincs, se értelmes elfoglaltságod. Most komolyan. Olvass valami értelmesebb irodalmat, kezdetnek.
Nem bunkózásnak szánom, ez csak tanács.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!