Forduljak pszihiáterhez? Bele vagyok betegedve, hogy ellopták a 4éves kutyámat, már több mint 2hónapja. Nincs nap, hogy ne keseregnék miatta, eszembe jut Ő és a sírás fojtogat.
A fiú kiskutyámat az én mindenemet,10hete kilopták fényes nappal a kertünkből,csak 2percre jöttem be a lakásba.Megállóban lakunk valaki már kinézte magának Őt,biztosan nem eladásra lopta.Látszott a nyoma ahogyan a kapu mellett kihúzták..végig ott volt a nyoma a porban ahogyan tiltakozott az én kis drágám.Belehalok annyira hiányzik nekem.Nagyon szeretem a Lilit ő a másik yorkshire terrierem,most még többet van velem,szegénykém hiányzik neki a társa.Mondjátok meg nekem,hogy lehet egy 4éves fiú kutyát ellopni???MIT KEZD VELE!!???HOGY ROHADNA MEG AKI ELLOPTA!!Megbolondulok,majdnem minden éjjel róla álmodok,borzasztó.Minden nap nézem a hirdetéseket,hátha eladja az a mocsok aki ellopta.
Teljesen bele vagyok betegedve,olyan volt nekem mint a gyerekem....ezt nem sokan értik meg sajnos..Boldog párkapcsolatban élek,mégis össze van törve a szivem.Nem tudom mit tehetnék a fájdalmam ellen,senkivel nem tudok róla beszélni,mindenki azt mondja lépjek túl rajta,mert biztosan jó helyen van,és ő csak egy kutya,de hogyan felejthetném el,mikor ma reggel is sírva ébredtem,egyszerűen uralja a gondolataimat a tudat,hogy én is így hiányzom neki.Persze a kutyás társak megértenek engem,de a szeretteim semmibe veszik a bánatomat...ott sírok ahol senki nem lát.Néha már szégyellem magam miatta,de nem tehetek róla,háborog a lelkem.mit csináljak,menjek szakemberhez..minden napomat beárnyékolja a szomorúság,a remény hátha megtalálom,hátha valahol hirdetik,remegek az idegtől,szinte ájulásig sírok,sajnos most is.Kivel beszélhetnék erről,nem tudom.Nagyon nagy a kötődés kettőnk közt,és tudom,hogy valahol nagyon várja az ő gazdiját.Ti mit tennétek a helyemben?Én egyáltalán nem vagyok sírós,de az elmúlt 2,5hónapban nem telt el nap sírás nélkül.Pedig én egy életvidám mosolygós nő vagyok.
szia!
nagyon sajnálom, ami történt, teljes mértékben meg tudlak érteni!
én a helyedben kiplakátolnám a környéken, hogy pénzért visszavenném, akár a kerítésemre is!
üdvözöllek és ölellek! :(
21:38 vagyok
Ha jól értem, akkor a kertetekből lopták el és gyanítod, hogy kinézték maguknak az elkövetők. Szerintem tegyél ki szorólapokat a kerítésre és környéken lévő oszlopokra, képpel, telószámmal és azzal a szöveggel, hogy vissza vásárolnád jelentős összegért. Lehet hülyeség, de én a tehetetlenségbe bolondulnék meg. Így meg talán marad még egy reményszikra. Mondjuk a gyászmunkát tuti nem vinné előre ez az akció, de később talán nem gyötörne lelkiismeret furdalás, hogy nem tettél meg mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!