Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok erről az életstr...

Mit gondoltok erről az életstratégiáról?

Figyelt kérdés

Nem bízni senkiben. Tényleg senkiben.

De te érd el, hogy benned bízza bízzanak, és tartsd irányítás alatt a dolgokat.

Így megmenekülhetsz attól, hogy kihasználjanak, csalódj, ráadásul az események irányításában főszereped lesz.

2024. febr. 8. 19:25
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
0%
Tipikusan olyan dolognak hangzik, amiről már a kisgyerekeknek szóló mesékből megtanultuk, hogy butaság és nem érdemes így élni. A Karácsonyi ének főszereplőjének a szintje.
2024. febr. 8. 21:32
 12/38 A kérdező kommentje:

Mindig is be tudtam másokat folyásolni ha akartam. Ebben semmi újdonság nincs. Annyiban változik a helyzet, hogy én senkiben nem bízom meg innentől fogva, mások viszont meg fognak bennem bízni, és innentől a kezembe kerül az irányítás.

2024. febr. 8. 21:44
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
12# befolyásolni, így a helyes nyelvtanilag.
2024. febr. 8. 21:48
 14/38 anonim ***** válasza:
59%
Nem, mert azt masok is eszreveszik. :) Marmint azt, hogy kontrollmaniasan bansz veluk... es el fognak menekulni eloled. Marad szamodra a vegtelen magany. De nyugodtan higyj az alom meseidben.
2024. febr. 8. 21:49
 15/38 A kérdező kommentje:

A legutóbb is azért kerültem megalázó helyzetbe, mert bíztam, és igyekeztem őszinte lenni. Pedig pontosan ismertem a lépéseket. Tudtam a jövőt. Tudtam, hogy akkor nyerhetek, ha előre megírt forgatókönyv szerint játszom.

Az őszinteség a vesztemet okozta, kegyetlenül megalázó helyzetbe kerültem.

2024. febr. 8. 21:49
 16/38 A kérdező kommentje:

Ó, hidd el, tudom, hogy kell bánni az emberekkel.

Mint mondtam, nem azzal volt baj, hogy nem tudtam őket irányítani.

Hanem azzal, hogy a hatalmam nem használtam felettük, és megbíztam bennük. Ezt használták ki.

2024. febr. 8. 21:51
 17/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell senkiben teljeseb bízni, csak megismerni és akkor tudod hogy erre meg erre ezt meg ezt szokta ő csinálni. Ki is lehet logikázni hogy erre meg erre ezt meg ezt fogja csinálni. Vagy ez meg ez fog történni mert ez következik az előzményekből. Ha meg lusta vagy kilogikázni, nincs rá időd és nem nagy a kockázat, akkor bízzál, bízd rá a dolgot, munkamegosztás. Ha nem sikerül akkor valamennyit veszítesz, de ha elmondod és kimutatod neki hogy bízol benne akkor őt jobb teljesítményre sarkallod, mert jókedvűen jobban teljesít. De ez is logika és nem ész nélküli bizalom.
2024. febr. 8. 22:01
 18/38 A kérdező kommentje:

Ez a hozzáállás szimpatikusabb, mint az ész nélküli bizalom.

Köszönöm a tippet!

Ezen még elgondolkodom.

2024. febr. 8. 22:46
 19/38 anonim ***** válasza:
88%
Ez a fantasztikus stratégia az első szerelembe esésednél bukna meg, ahol az érzelmek felülírnának mindent.
2024. febr. 9. 00:38
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Eleve ha te nem bízol senkiben az látszó és érezhető dolog lesz, ezért benned sem fognak megbízni.
2024. febr. 9. 00:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!