Miért lett a legtöbb fiatal értelmileg akadályozott? Főleg a beszédjük. Bunkók és lekezelőek lettek. Nincs szókincsük nagyon. Mindenre jaa a válasz ha kerdezunk valamit toluk akkor meg mert-el? felelnek. Miért lettek ilyenek ?
Figyelt kérdés
ma 08:37
2/8 A kérdező kommentje:
Igen amúgy sajnos egyre többen vannak.
ma 08:40
4/8 anonim válasza:
Ez életkori. Kamaszkorban, szar közegben beomlik a szellemi működés, redukálódik a szókincs. Ha marad a szar közeg, zömében úgy is marad.
5/8 anonim 

válasza:

Most nem azért, kérdező, de a helyesírásod alapján éppenséggel te vagy értelmileg korlátozott.
6/8 anonim 

válasza:

Tisztában vagy az "értelmileg akadályozott" fogalmával, kérdező?
7/8 anonim 

válasza:

Akkor én kiváló közegekben mozoghatok, mert nagyon kevés ilyen fiatallal találkoztam eddig. Ugyanis többségük határozott, jól tud kommunikálni és meglehetősen tájékozott volt, akikkel eddig interakcióm volt.
8/8 anonim 

válasza:

Szerintem is van ilyen minden korosztályban.
De leginkább azoknál fordul elő...
- akiket hidegen hagy az adott pasi vagy nő, kb. lesz*rják, nem akarnak ismerkedni vele.,
- vagy nem számít neki a munkahelye, hogy meddig lesz vagy lesz e, illetve nem érdekli őket az illető mit gondol róluk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!