Sorkatonaságot megélt emberek, szerintetek szükség volt, illetve lenne sorkatonaságra, kell(ene) az a fiúknak?
Én azok táborát gyarapítom, akik nem voltak, de még kötelező volt.
Bár akkor nagyon nem akartam lenni, de annyiból látom az értelmét a mostani puhapöcs generációt elnézve, hogy mindenki kicsit belekóstol, és lesz némi sejtése a háborórúl.
Na nem azért mert, hogy olyan kemények lesznek, vagy olyan edzettek, de a maiak amikor "hábi"-nak nevezik a háborút, kb. az jün le, hogy lila dunsztjuk nincs, hogy az nem olyan, mint számítógépen játszani, és ott nem játszhat újra, ha lelövik, illetve találat után nem lehet azonnal orvosolni a vöröskeresztes doboz begyűjtésével.
Másik téma, hogy ha olyankoat hívnak be (mint ukrajnában), akik még fegyvert sem fogtak, akkor az átlag 2-4 órát sem élik meg a darálóban.
13 csak azért nem érted, mert hát éhes disznó makkal álmodik.
Neked az ugrik be róla, másnak más.
Eleve nem a férfiasság volt a mondanivalóm (ezt ki is hangsúlyoztam), de ezek szerint ez sem jött át.
Javaslom a szöveg elolvasását az elejétől végéig, és egy egészként értelmezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!