Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is depressziós a lakásárak...

Más is depressziós a lakásárak miatt?

Figyelt kérdés

2015-ben behozták a CSOK-ot és azóta gyakorlatilag lehetetlen lakáshoz jutni örökség vagy családi háttér nélkül.

Ez már a tizedik év azóta. 10 éve mindig kitalálnak valami sz@rt, amivel még feljebb és még feljebb pumpálják az árakat.

2015-ben még pályakezdő voltam. Mostanra egy 30 feletti felnőtt ember lettem. Gyűjtögettem, előre terveztem, dolgoztam, másodállást vállaltam... és távolabb vagyok a saját lakástól, mint valaha.

Egyszerűen bele vagyok betegedve.

Lassú kínokkal tudnám megölni azokat, akik miatt ilyen lett a lakáspiac.

2024. jan. 27. 21:06
1 2 3 4 5 6 7
 61/61 anonim ***** válasza:

Attól, mert van 1 lakásod még ugyanúgy dolgozni kell élete végéig, ezt nem érti meg sok ember, hogy ha csórónak született az is marad, ez a rendszer lényege.

A fizetés a lényeg, hogy milyen szinten hagyják élni a rabszolgát.

Ráadásul idővel megszokja az ember, ami az övé, és többet akar.

A bérlakásnak is vannak előnyei, pl nem neked kell a lakást renoválni, ami rohadt drága.

szept. 25. 10:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!