Mennyire gyakoriak a családotokban a hasonló szóhasználat? (Káromkodások)
Figyelt kérdés
A barátom családja eléggé mocskosan beszél. Én egy eléggé visszafogott családban nőttem fel, nekem nagyon idegen, és elég visszataszító ahogy beszélnek.
Elég sokszor használják a következő szavakat:
G*ci, b*szdmeg, k*urva, f*szom stb. A gyakori használatot úgy értem, hogy szinte pontok és vesszők helyett használják, és eléggé bunkók is.
Szóval a kérdésem az lenne, hogy más családokban mennyire gyakori, hogy a család NŐTAGJAI ilyen szavakat használnak?
jan. 24. 08:38
11/14 anonim válasza:
Anyam nem káromkodós, pedig apám szerint proli családbol való. Apám meg a nagy diplomás családbol származó, mint egy kocsis. Elég gusztustalannak tartom.
12/14 anonim válasza:
Ebből is látszik hogy nem a diploma teszi az embert!
13/14 anonim válasza:
Fogrvosnő káromkodott f@szom-mal a jelenlétemben, majdnem elnevettem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!