Az baj,ha 16 éves lány létemre néha káromkodok?
Figyelt kérdés
Ezeket szoktam néha mondani:b@sszus,fenébe,francba.Szerintetek baj?2021. jan. 18. 00:32
2/13 anonim válasza:
Igen, ha ezeket túl hangosan kimondod, el fog vinni a fekete Csajka, bazze. 😞 Ne mondd, hogy másoktól még nem hallottad ezeket.
4/13 anonim válasza:
Ez nem is káromkodás, ha csinálod, csináld rendesen.
5/13 anonim válasza:
Ha ez felmerült benned, akkor téged zavar. Ha zavar, akkor ne káromkodj.
6/13 anonim válasza:
Hát ez qrva nagy baj!
Nem szégyelled magad b@szdmeg!
(Irónia volt természetesen :))
7/13 anonim válasza:
Nos, amíg tudod moderálni, tehat egy hivatalos személlyel szemben ezt nem használod véletlenül, vagy egy szavaláson, rádióba nem így beszélsz, addig szeritnem nincs gond.
Én már észre sem veszek cifrábbakat sem. :) mondjuk nem is vagyok bemondó. Mérnök vagyok. Itt a bmeg/perc egy miniaegbiztosítási mértékegység.
8/13 anonim válasza:
Én káromkodással szoktam levezetni a feszültséget 😊
9/13 anonim válasza:
Hallanál engem néha vezetés közben a csúcsban, elpirulnál b*meg. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!