Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Féltek attól, hogy boomerré...

Féltek attól, hogy boomerré váltok?

Figyelt kérdés

Most a Facebook-on kitettek egy mémet, amiben kb. ilyen 60-as, 70-es évekbeli TV volt kitéve, alatta megkérdezve, hogy ültél-e ilyen TV előtt? Akkor tudod mi az igazi televíziózás.

Fúú... hát, ez nagyon boomer szöveg.

Eleve annak, aki TV-zni akar ma 1000-szer jobb darabok állnak a rendelkezésre. Egy 2024-es TV összehasonlíthatatlanul jobb élményt nyújt, mint egy 70-es évekbeli TV. Olyan látványvilága van, hogy az ember eldobja az eszét.

(Az meg csak hab a tortán, hogy ma már a TV kezd kimenni a divatból. Én pl. szinte egyáltalán nem nézek TV-t, a neten ugyanis minden fent van).

Viszont most eszembe jutott az, hogy remélem 50-60 évesen nem leszek ilyen boomer, hanem tudok majd haladni a korral.

2024. jan. 14. 13:30
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Amúgy meg olvastam, hogy a Facebook-ot felfedezte az idősebb korosztály, így a fiatalok inkább az instára mentek át. Való igaz, hogy az instagram sokkal fiatalosabb, mint a Face, amit elleptek a nyugdíjasok.
2024. jan. 14. 13:33
 2/20 anonim ***** válasza:
60%
Mivel már fiatalon sem igazán értettem a többieket, megszoktam.
2024. jan. 14. 13:34
 3/20 anonim ***** válasza:
75%
szerintem az insta is egy kalap szar meg a face is
2024. jan. 14. 13:52
 4/20 anonim ***** válasza:
83%
a tiktokról ne is beszéljünk
2024. jan. 14. 13:53
 5/20 anonim ***** válasza:
79%
hány éves vagy kérdező? 16 év alatt nem szabad regisztrálni ide, csak szólok
2024. jan. 14. 13:53
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
28 vagyok, szóval nem ültem olyan TV előtt, viszont szerintem nem értetted a boomereket itt. A mai tv-k sokkal jobbak egyértelműen. Viszont akkoriban még különleges élmény volt a tv, mert újdonság volt, szinte mindenki nézte, aki tudta, és a választék hiánya miatt az emberek ugyanazt nézték. Emiatt volt egy közös élménye a társadalom nagy részének. Manapság már nem ilyen a tv-zés.
2024. jan. 14. 14:07
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem félek tőle, sosem voltam olyan kint az átlag, mindig volt valami "furcsaságom" szóval már megszoktam, de lehet az pontosabb hogy egyáltalán nem érdekel.
2024. jan. 14. 14:17
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem leszek és nem is félek tőle. sosem sírtam vissza a régi világot.
2024. jan. 14. 14:20
 9/20 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem te lemaradtál a boomerré válás lehetőségéről, ezt a kifejezést a második világháború utáni baby boom korszakban születettekre kezdték használni. Te 16 körüli vagy, amikor születtél, a születések száma már erősen csökkenőben volt (kb. az 1970-es évek végétől csökken), ti nem vagytok boomerek. Nektek majd más nevet adnak idős korotokra a szociológusok.
2024. jan. 14. 14:25
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem félek ettől, és nem is érdekel, hogy az ifjú mazsolák hogyan hívnak maguk közt egyes embercsoportokat. Magánügyük.
2024. jan. 14. 14:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!