Ha az autódba bele ütne valaki ok nélkül, mit csinálnál?
Hogy reagálnád le?
Nem személyes sztori csak kérdezem.

Rászolnék...
Ha kárt okozna rendört hívnék...
Ha nem várná mega rendört, megpróbálnám visszatartani...
Természetesen ha szamurájkardot rántana, akkor nem szaladnék bele a kardjába, hagynáma gec ibe hagy menejn, majd a rendörök megkeresik...

Volt már olyan, hogy bevágódtam az autónkba, mert párom ott várt rám az utcában a megbeszélt időben. Igenám, csak aztán leesett, hogy az az idegen faszi benne nem a párom. Egy ugyanolyan színű és típusú autó volt :)
Én mindig magamra zárom, pláne mióta így jártam, mert sosem lehet tudni, ki az, aki csak eltéveszti a “házszámot” és ki az, aki gyorsan kikapja az értékeimet vagy netán engem fenyeget.

4, én is beleülne-t olvastam, majdnem én is megírtam a sztoridat. Bár nálam még a márka sem stimmelt csak a szín... De nagyon jó fej volt a pasi, nagyot röhögött.
A kérdésre: attól függ, okoz-e kárt a kocsiban. Ha nem, csak elkönyvelném, még egy hülye. Ha kár is lenne én is lefotóznám, úgysem várná meg a rendőrt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!