Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha az autódba bele ütne...

Ha az autódba bele ütne valaki ok nélkül, mit csinálnál?

Figyelt kérdés

Hogy reagálnád le?

Nem személyes sztori csak kérdezem.

tegnap 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Semmit
tegnap 18:45
 2/7 Mad Max2 ***** válasza:
86%

Rászolnék...

Ha kárt okozna rendört hívnék...

Ha nem várná mega rendört, megpróbálnám visszatartani...

Természetesen ha szamurájkardot rántana, akkor nem szaladnék bele a kardjába, hagynáma gec ibe hagy menejn, majd a rendörök megkeresik...

tegnap 18:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
lefotózom az arcát aztán teszek egy feljelentést ellene a rendőrségen.
tegnap 18:50
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt már olyan, hogy bevágódtam az autónkba, mert párom ott várt rám az utcában a megbeszélt időben. Igenám, csak aztán leesett, hogy az az idegen faszi benne nem a párom. Egy ugyanolyan színű és típusú autó volt :)

Én mindig magamra zárom, pláne mióta így jártam, mert sosem lehet tudni, ki az, aki csak eltéveszti a “házszámot” és ki az, aki gyorsan kikapja az értékeimet vagy netán engem fenyeget.

tegnap 19:10
 5/7 anonim ***** válasza:
"Eltévedtél?"
tegnap 19:17
 6/7 anonim ***** válasza:
41%
Kiszállnék és visszaadnám neki. Azért nehogy már a vakond vezesse a metrót.
tegnap 19:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

4, én is beleülne-t olvastam, majdnem én is megírtam a sztoridat. Bár nálam még a márka sem stimmelt csak a szín... De nagyon jó fej volt a pasi, nagyot röhögött.

A kérdésre: attól függ, okoz-e kárt a kocsiban. Ha nem, csak elkönyvelném, még egy hülye. Ha kár is lenne én is lefotóznám, úgysem várná meg a rendőrt.

tegnap 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!