Mit gondoltok ha egy férfinak hörcsöge van? És ilyen hörcsögös csoportokat is követ, posztol?
Figyelt kérdés
És pl. ő is posztol videókat a hörijéről, meg mások posztjaihoz is aktívan kommentel, hogy cuki a hörcsög, vagy ha meghal egy hörcsög, akkor részvétet nyilvánít, meg ilyenek.
95%-ban csak nők vannak a csoportban (egy Facebook csoport). Nem túl fura, ha egy férfi ennyire érdeklődik a hörcsögök iránt?
Nem túl nőies szerintetek? Red flag lenne?
tegnap 15:48
1/8 anonim 

válasza:

Macskáim vannak, nehezen működne a dolog. De maga a hörcsög az szerintem is cuki, csak nem a Maine Coon-on szájában lógva.
2/8 anonim 

válasza:

Azt hogy allatbarat. Nekem csak kisebb koromba volt utanna patkanyom lett, o elvolt a kutyammal is. Aranyos a hori, de nagyreszt csak alszik es nemtul intelligens. Alapvetoen nekem pozitiv tulajdonsag barmilyen haziallat. Jo a macskakat nem annyira birom.
3/8 anonim 

válasza:

Azt gondolnám hogy gondoskodó fajta férfi
4/8 anonim 

válasza:

Sose gondoltam, hogy ez nőies lenne. Semmi negatívat nem gondolnék ezért róla.
5/8 anonim 

válasza:

Hát, furának fura, vagy nem tudom, én a nagyon férfias férfiakhoz szoktam vonzódni és belőlük nem tudnék ilyet kinézni :D De ettől még aranyos dolog, az állatszeretet mindig pozitív.
6/8 anonim 

válasza:

Az a redflag hogy a gyakorin kerdezgetsz masokat hogy mi a redflag.
7/8 anonim 

válasza:

Dehogy red flag, nekem szimpatikus lenne.
8/8 anonim 

válasza:

Semmit. Szereti és kész.
Nekem meg kutyám van és egy szakállas agámám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!