Az ilyen csoportokat,posztokat miért nem tiltja a fb? www.facebook.com/groups/Normalis.Elethez.Ragaszkodok/permali nk/1173356226396996/
Figyelt kérdés
reportoljuk ezerrel, de mégse törlik. pedig elég sok szabályt megszeg. nyíltan vírustagadó, provokatív stb.2020. júl. 23. 10:56
2/26 anonim válasza:
Lehet hogy törlik előbb utóbb, amennyit jelentgetik őket :D De igazából felesleges is lenne, mert csinálnak másikat. Az ilyenek mindig arra hivatkoznak, hogy LETILTOTTÁK MERT TUDJÁK A TITKOT!
3/26 A kérdező kommentje:
csak fáj a butaság olyanok mint egy szekte. még a büntetést is vállalják , de maszkot sem vesznek fel.
2020. júl. 23. 11:08
4/26 A kérdező kommentje:
szekta
2020. júl. 23. 11:08
5/26 anonim válasza:
Nem akarnak állampolgári jogokat sérteni, ugyanis ők is tudják, hogy hülyének lenni alkotmányos állampolgári jog.
6/26 anonim válasza:
Rengeteg dolog van a facebookon, amit tiltani kellene, és még is terjed... Meg ha tiltják, majd csinálnak másikat. Az embereket agyát sajnos nem lehet tiltani, a hülyék hülyék maradnak.
7/26 anonim válasza:
Pont ma akadtam rá a csoportra és egyrészt szekunder szégyenérzetem lett tőle, másrészt pedig igen erős késztetést érzek azóta is, hogy odamenjek ezekhez az emberekhez és megpofozzam őket, hátha megjön az eszük.
8/26 A kérdező kommentje:
de a fb is kiáll a koronavírus megfékezése mellett. Ezek meg nyíltan ellene vannak. Joguk van hozzá , de napról napra agresszvabbak ahogy látom.
2020. júl. 23. 11:28
9/26 anonim válasza:
Nem FB-tiltás kellene ezeknek, hanem, hogy a védekezés akadályozása címén büntetőjogilag felelősségre vonják őket.
10/26 anonim válasza:
És egy csomó ismerősöm tag, még az anyám is.
És ő se hisz nekem pedig olyan kórházban dolgozom ahol volt covidos beteg, láttam pár dolgot, de nem, én is meg vagyok vezetve. A maszktól egyébként már rég megfulladhattam volna, szegény én, jó lenne ha nem kellene hordani a munkában, miért is nem mentem inkább közgazdásznak. A hülye orvosok bevesznek mindent, le is fizettek a félmillával. Az.
Most Trump menti a gyerekeket, a sztárok öregednek mert nincs adrenochrome és a 4g okozza a vírust.. hopp, akkor mégis van vírus?
Nem hiszem el, hogy létezik ennyi idióta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!