Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen csoportokat,posztokat...

Az ilyen csoportokat,posztokat miért nem tiltja a fb? www.facebook.com/groups/Normalis.Elethez.Ragaszkodok/permali nk/1173356226396996/

Figyelt kérdés
reportoljuk ezerrel, de mégse törlik. pedig elég sok szabályt megszeg. nyíltan vírustagadó, provokatív stb.

2020. júl. 23. 10:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%
Na, én meg kaptam egy trágár, fröcskölődő privátot a hozzászólásom miatt. Gondolom, az a gyökér is ebben van benne.
2020. júl. 25. 11:58
 12/26 anonim ***** válasza:
55%

Miért vagy ilyen ellenséges ezzel a csoporttal, hogy kikéred magadnak, hogy nem törli őket a fb?

Mit rosszat tettek ők ellened?

2020. júl. 25. 15:23
 13/26 anonim ***** válasza:
47%

Ez a csoport látja azt, milyen drasztikus módszerekkel akarják az emberiséget bégető birkákká tenni.

Ők nem akarnak azzá válni, csak szabadon élni.

Ehhez joguk van, nem?

2020. júl. 25. 16:03
 14/26 anonim ***** válasza:
50%

A legtöbben a maszkot sérelmezik. Mégis, miért akkora korlát egy maszk? Kitalálták hogy oxigénhiányos leszel, megfulladsz, a saját baktériumod visszalélegzed, tönkremegy az arcbőröd, minditthalunk, stb. stb.

Tehát akkor mindenkinek aki korábban a munkája miatt rendszeresen maszkot viselt, halottnak kellene lennie.

Múltkor egy terhes kismama veszett velem össze, hogy ő a babájának friss oxigént akar, rosszul lesz maszkban. Ehhez képest én kétszer is maszkban dolgoztam terhesen, mégse lettek betegek a gyerekeim.

Maszkban nagyjából mindenki azt csinál amit akar, sok helyen nem is kötelező. Ebben az esetben pedig az a baj, hogy ha a boltban kell, az étteremben miért nem, ott megállnak a vírusok az ajtóban? Hát nem, de ha a meglátogatott helyek egy részén felvesszük, már kisebb eséllyel terjed.

Valahogy úgy kellene elképzelni, hogy rosszul tudsz úszni, de végig kellene úsznod egy kilométert. Kisebb eséllyel fulladsz meg ha 800 méteren van úszógumid és csak 200-at kell kutyaúszásban megoldani.

2020. júl. 25. 19:12
 15/26 anonim ***** válasza:
40%

A csoport tagokat egytől egyig be kellene perelni rémhírterjesztés és a fertőzés elleni védekezés hátráltatásàért.

Én csak szomorú vagyok, hogy ilyen nevenincs orvosok tagadják ott a vírust.

2020. júl. 25. 19:26
 16/26 A kérdező kommentje:
Ezek nyíltan lázadoznak egy világjárvány idején a biztonsági szabályokat veszik semmibe, és terjesztik is , hogy az ő útjuk a helyes. Simán lehet pont miattuk fog berobbani itthon a járvány. na ez a baj azzal amit csinálnak.
2020. júl. 25. 19:27
 17/26 anonim ***** válasza:
35%

Igen, két tábor van.

Vannak a pandémiás agymosott maszkosok, akik otthon kuksolnak a tévé előtt és rettegnek a hírektől,

meg vannak a tisztánlátók, mint a Normális élethez ragaszkodók csoportja, akik inkább összejönnek odalent egy jó focira, vagy akármire.

Mindenki eldöntheti, hová szeretne tartozni :)

2020. júl. 25. 21:44
 18/26 A kérdező kommentje:
két tábor van . akiket büntetni kellene mert még ilyenkor sem képesek összefogni távolságot tartani, maszkot hordani és a másik akik az előbbiek szívják meg akárhogy is igyekeznek.
2020. júl. 25. 21:50
 19/26 anonim ***** válasza:
27%

Szerinted melyik tábor marad életben a végén?

Amelyik retteg, vagy amelyik nem?

2020. júl. 25. 22:00
 20/26 A kérdező kommentje:
amelyik alkalmazkodik a körülményekhez
2020. júl. 25. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!