Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ilyen csoportokat,posztokat...

Az ilyen csoportokat,posztokat miért nem tiltja a fb? www.facebook.com/groups/Normalis.Elethez.Ragaszkodok/permali nk/1173356226396996/

Figyelt kérdés
reportoljuk ezerrel, de mégse törlik. pedig elég sok szabályt megszeg. nyíltan vírustagadó, provokatív stb.

2020. júl. 23. 10:56
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt már Darwin is megmondta: nem a legokosabb, nem a legerősebb, nem a legügyesebb lesz a túlélő, hanem az, amelyik leginkább tud alkalmazkodni.
2020. júl. 25. 22:10
 22/26 A kérdező kommentje:
és azok pont nem a maszkellenesek szerintem
2020. júl. 25. 22:12
 23/26 anonim ***** válasza:
38%

Aki követi a szabályokat az nem alkalmazkodni tud, hanem engedelmeskedni, ember

Na csá

2020. júl. 25. 22:30
 24/26 anonim ***** válasza:
56%

Aki tud gondolkodni rájön, hogy miért is kellene követni a szabályokat.

Lehet mondott Cili néni marhaságokat, lehet ellentmondó az, hogy a boltban kell maszk a strandon meg nem, de attól van vírus, lehet nem az hal meg aki direkt maszk nélkül köhög a zsemlék felett, hanem aki megveszi a zsemlét.

Annyi lenne a dolguk az embereknek, hogy maszkot vesznek. Nem kell oxigénpalackot cipelni, nem kell visszatartani a levegőt órákig, csak egy maszk, amitől semmi bajuk nem lesz. De megmagyarázzák. És nem térnék ki a konteós f..ágokra, amiket naponta hallok.

Volt az a film, hogy Sandra Bullock bekötött szemmel flangált, mert ha meglátták a valamit, végük volt. Na ők biztos nem kötnék be a szemüket.

2020. júl. 25. 23:15
 25/26 anonim ***** válasza:
60%

Te #17 mitől lennétek tisztánlàtók? Inkább konteós idióták vagytok, kb olyan károsak vagytok mint az oltásellenesek. Mi túl fogunk èlni, az ilyen csoport tagjaitól megvonnám a tbt, na ès akkor lássatok tisztán.

#15 voltam

2020. júl. 25. 23:17
 26/26 anonim válasza:
49%
Leszarom a vírust😂😂 Tagja vagyok a csoportnak, mert nem szeretnék olyan lenni, mint egy pórázon vezetett kutya, hanem élni szeretnék, NORMÁLIS, EMBERI ÉLETET, nem olyat, amit irányítanak, hanem amit én magam irányítok. Ez olyan, hogy ha azt mondják, hogy ha a kútba ugrasz, az megved, és mindenki elkezd a kútba ugrálni, mert jaj, de jó lesz. Ott is fogunk állni joparan, akik kirohogjuk magunkat a sok elmebetegen.
2020. aug. 2. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!