Féltek attól, hogy boomerré váltok?
Most a Facebook-on kitettek egy mémet, amiben kb. ilyen 60-as, 70-es évekbeli TV volt kitéve, alatta megkérdezve, hogy ültél-e ilyen TV előtt? Akkor tudod mi az igazi televíziózás.
Fúú... hát, ez nagyon boomer szöveg.
Eleve annak, aki TV-zni akar ma 1000-szer jobb darabok állnak a rendelkezésre. Egy 2024-es TV összehasonlíthatatlanul jobb élményt nyújt, mint egy 70-es évekbeli TV. Olyan látványvilága van, hogy az ember eldobja az eszét.
(Az meg csak hab a tortán, hogy ma már a TV kezd kimenni a divatból. Én pl. szinte egyáltalán nem nézek TV-t, a neten ugyanis minden fent van).
Viszont most eszembe jutott az, hogy remélem 50-60 évesen nem leszek ilyen boomer, hanem tudok majd haladni a korral.
Én 10 éves voltam amikor vett az édesanyám egy kiskêpernyős Tisza TV-t 1963-ban. Akkor ez hihetetlen élmény volt pedig hétfőn és pénteken adásszünet volt és a kép is nagyon hangyás fekete fehér. A házban másnak nem volt ezért néha bekéredzkedtek hozzánk a szomszédok. Szóval én a te szóhasználatoddal élve egy echte boomer lennék.
Nem sírom vissza azt az időt. Most egy 55"-os,4k-s Samsungom van és fele részben TV csatornákat nézek rajta, de egyre inkább youtube-zok. (Meg néha hülye kérdésekre válaszolok ezen az oldalon,mert okostelefonon is van és használni is tudom. 😉)
A velem egykorú ismerőseim túlnyomó része hasonló szinten van.
Szóval ne parázz,nem fogsz szükségszerűen "elboomeresedni".
Eléggé pejorativ értelemben használják ezt a "boomer" szót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!