Hogy tudom megállni hogy első látásra idealizáljam az embereket?
Figyelt kérdés
Aki elsőre szimpatikus idealizálom és emiatt folyamatosan csalódom miután megismerem az igazi személyiségüket. Sokszor érzelmileg meg is bántanak akikben túl korán megbízom.
Jártam terápiára sz@rt sem ért, nem kaptam semmi technikát fogodzkodót ahhoz hogy ezt le tudjam győzni, meg tudjam állni.
tegnap 13:28
1/5 anonim 

válasza:

Majd a sokadik csalódás után megtanulod.
Bár vannak nehéz felfogásúak.... :-)))
2/5 anonim 

válasza:

Önkontrollal, és mellette tanulnod kell ebből az egészből. Mert ez az ismétlődő minta már egy ideje jelen lehet akkor.
3/5 A kérdező kommentje:
Értelek második de ezt hogy kell csinálni és tanulni? Igen ez a minta velem van gyerekkorom óta.
tegnap 13:43
4/5 anonim 

válasza:

Gondolom, lány vagy...
Ha gyerekkorod óta tart ez, akkor arra azért készülj fel, hogy sok idő, akár évekbe telő idő kell, mire megtanulod.
Az önkontroll fejlesztése valóban a megoldás kulcsa lehet.
5/5 A kérdező kommentje:
Nem lány vagyok
tegnap 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!