Általános iskolás korotokban szerettétek az iskolai ételeket? volt kedvencetek?
Figyelt kérdés
2024. jan. 12. 22:05
21/27 anonim válasza:
A menza miatt tanultam meg végül főzni. Azt a moslékot, amit kaptunk, még a nem létező disznóimnak sem adnám, nemhogy fejlődésben lévő gyerekeknek.
22/27 anonim válasza:
Nálunk az evőeszközök voltak undorítók a menzán. Kanál, villa koszos volt, tányéron néha zsírfolt a levesből, villán káposztadarab, ha káposztás tészta volt.
Undorító.
23/27 anonim válasza:
20 hol lehet látni ilyen sormintát? Én nem látok semmit a neveknél.
24/27 anonim válasza:
Ne vegyétek komolyan a lepontozókat! Itt is lepontoztak, mert nő vagyok... https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__munkahely-kollegak__..
25/27 anonim válasza:
#23 ha ráböksz a százalékra, megjelenik, hogy kiktől milyen értékelést kaptál. Pontosabban az, hogy aki adta, az hány százalékos.
26/27 anonim válasza:
Pixie
Akkor miért nem teszed magad inkognitóba? Vedd le a neved és nem ismer fel. Vannak olyanok, akik attól boldogok, hogy rászállnak másokra mondjuk egy korábbi vita vagy valami nézeteltérés miatt és utána sokáig zaklatják őt. Vedd le a neved és akkor nem ismer fel, meg nem jár rád folyamatosan lepontozni az összes fiókjáról. Egy csomóan szerintem ezért (is) nem írják ki a nevüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!