Általános iskolás korotokban szerettétek az iskolai ételeket? volt kedvencetek?
Mi ilyeneket nem kaptunk.
Voltak ugye levesek, töltött káposzta, tejbegríz, krumpli püré, ilyesmik.
Az aranygaluska, bukta, meg minden más kelt tészta verhetetlen volt.
Nagyon szerettem még a mexikói tokányt, temesvári tokányt, ezeket jól csinálták.
De a legtöbb ételt nem szerettem a menzán.
Ne aggódj, kérdező! Nem lehet tudni ki volt a lepontozó, de nem is fontos. Tudjuk, hogy ennél a kérdésnél az értékelés nem releváns. Azt kérdezted, hogy szerettük-e a menzakaját és mi volt a kedvencünk - erre válaszoltunk. Nyilván senkinek sem lesz attól olcsóbb a kenyér, hogy megtudták, nekem a csokiöntetes piskóta volt a kedvencem, ezért nem is veszem magamra, ha valaki rányom a pirosra.
Amúgy én ilyenkor hülyére veszem a figurát. Nekem is voltak bakijaim itt a GYK-n. Volt, hogy véletlenül pirosat adtam valakinek, véletlenül kiemeltem egy kérdést, így arra gondolok, lehet valaki mellényúlt.
Az is lehet, rossz napja volt és épp utálja a világot, de nekem miért legyen attól rossz kedvem, hogy valaki lepontozta a válaszomat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!