Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Általános iskolás korotokban...

Általános iskolás korotokban szerettétek az iskolai ételeket? volt kedvencetek?

Figyelt kérdés

2024. jan. 12. 22:05
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Mi ilyeneket nem kaptunk.

Voltak ugye levesek, töltött káposzta, tejbegríz, krumpli püré, ilyesmik.

2024. jan. 12. 22:59
 12/27 anonim ***** válasza:
77%

Az aranygaluska, bukta, meg minden más kelt tészta verhetetlen volt.

Nagyon szerettem még a mexikói tokányt, temesvári tokányt, ezeket jól csinálták.

De a legtöbb ételt nem szerettem a menzán.

2024. jan. 12. 23:26
 13/27 anonim ***** válasza:
Meggymártás-dara-hús, kakaós csiga házi.
2024. jan. 12. 23:46
 14/27 anonim ***** válasza:
85%
75%-os gyökérkém, most már kezd rohadt szánalmas lenni, amit csinálsz. Neked tényleg annyira nincs életed, hogy napi szinten keresed a valaszaimat, és lepontozod mind a négy profilodról? Komolyan ilyenekre van időd? Ekkora degeneráltat még nem láttam ezen az oldalon, pedig elég erős a mezőny, de amit te eloadsz már hónapok (!) óta, az mindent visz
2024. jan. 13. 10:23
 15/27 anonim ***** válasza:
Nálunk 1-4 osztálybab borzalmas volt, szerintem nem tudták mi az a só, az volt a legjobb, amikor a felvizezett krumplipüré mellé olyan rágós szelet húst adtak, hogy ha akartam volna se tudtam volna megenni. De mégis, ami vitt mindent, az az a leves, ami ilyen sárga lötty volt (kb úgy nézett ki, mintha valaki belehányt volna) és bele volt rakva egy szelet tojás rántotta. Már a szaga is olyan volt, mintha meg lett volna romolva. Jóformán senki sem ette meg az osztályból, mert tényleg gusztustalan volt.
2024. jan. 13. 11:08
 16/27 A kérdező kommentje:
Én még nem pontoztam senkit, fogalmam sincs ki a 75%-os, remélem nem rám értetted. :)
2024. jan. 13. 11:30
 17/27 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, kérdező! Nem lehet tudni ki volt a lepontozó, de nem is fontos. Tudjuk, hogy ennél a kérdésnél az értékelés nem releváns. Azt kérdezted, hogy szerettük-e a menzakaját és mi volt a kedvencünk - erre válaszoltunk. Nyilván senkinek sem lesz attól olcsóbb a kenyér, hogy megtudták, nekem a csokiöntetes piskóta volt a kedvencem, ezért nem is veszem magamra, ha valaki rányom a pirosra.

Amúgy én ilyenkor hülyére veszem a figurát. Nekem is voltak bakijaim itt a GYK-n. Volt, hogy véletlenül pirosat adtam valakinek, véletlenül kiemeltem egy kérdést, így arra gondolok, lehet valaki mellényúlt.

Az is lehet, rossz napja volt és épp utálja a világot, de nekem miért legyen attól rossz kedvem, hogy valaki lepontozta a válaszomat? :)

2024. jan. 13. 17:21
 18/27 anonim ***** válasza:
Véletlenül a másik regisztrációdról írtál, amivel felszavaztad magad.
2024. jan. 13. 17:28
 19/27 anonim ***** válasza:
18, nem is lehet több regisztrációja valakinek, nem?
2024. jan. 13. 17:40
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem rád értettem, kérdező. Van itt egy kretén, akinek az a szórakozása, hogy bármit írok, lepontozza. Alapvetően leszarom, de egy idő után elszakad a cérna, amikor egy teljesen normális, nem eldöntendő kérdésnél is ezt csinálja. Ha azt látom, hogy csak az én válaszomon van rossz értékelés, már előre tudom, hogy a lepontozóknál a 80% 75% 75% 75% sormintát fogom látni, ez ugyanaz az egy személy.
2024. jan. 13. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!