Általános iskolás korotokban szerettétek az iskolai ételeket? volt kedvencetek?
Figyelt kérdés
jan. 12. 22:05
2/27 anonim válasza:
Nálunk szerintem elég jó volt a menza, az ételek zöme vállalható volt. Kedvencre már nem emlékszem, de 5-ből négyszer jó étvággyal ettem meg az ebédet. A rosszra viszont emlékszem:mákos illetve krumplis tészta. A mákot amúgy sem szeretem, de még eléggé avas ízű is volt. A krumplis tészta meg rendkívül sótlan.
4/27 anonim válasza:
Nálunk is jó volt a menza.
Kedvenc: paradicsomleves, gyümölcsleves, meggymártás-dara-hús, jó volt a székelykáposzta is, de én a spenótot is szerettem főtt tojással és krumplival.
Amit nem szerettem, de azt felnőtt fejjel sem, az a bármilyen karfiolos cucc, olyankor megpróbáltam kienni az általam “ehetőnek” titulált részeket, és csak a karfiol nagy részét hagytam ott.
5/27 anonim válasza:
Szerettem. :)
Kedvenc az nálam a spenót volt, meg a grízes és a dióstészta baracklekvárral, porcukorral. Laza 1500-2000 kalória egy tányéron. :)
6/27 anonim válasza:
Tökfőzelék, paradicsomos káposzta, rizses hús, rakott karfiol, túrós tészta, lencsefőzelék, zöldbabfőzelék stb.
7/27 anonim válasza:
A kaják nagy része nálunk zacskós/vizezett szétfolyós szar volt, szal nem nagyon volt kedvenc.
8/27 anonim válasza:
Nem volt vele bajom, én szerettem, de azt tegyük hozzá, hogy nagyon rosszul ettem, ezért mindent ott akartam hagyni. :D Talán a csokiszószos piskóta volt a kedvencem, de most nem is emlészem, hogy miket ettünk még.
10/27 anonim válasza:
Paradicsom leves, ami törvényszerűen mindig csak olyan napokon volt, amikor az egész iskola ünneplőben volt :D És ezt vicc, és túlzás nélkül mondom.
Pogácsák voltak még finomak, a spenót, illetve a bolognai spagetti is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!