Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnantól számít valaki...

Honnantól számít valaki pszichopatának?

Figyelt kérdés

Gondolom pszichopaták között is vannak különbségek. Van akik feltűnés nélkül megúsznak minden sz@rkeverést, mások impulzívabbak és börtönben kötnek ki.

Na de mikortól "számít" valaki pszichopatának? Miféle skálán lehet ezt mérni?

jan. 4. 00:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:

Ha nem hallja amit mondasz.

Pl valaki elkezdi megöllek megöllek szétverlek, és akármit mondasz teszel vagy akarhányan megjelennek vagy ott állnak a rendőrök is akkor is folytatja mert valahogy nem képes "váltani" mintha vmi másik világban lenne aki a környezetét se látja.

Kriminalpszichologusok ezeket kimondottan figyelik beszelgetéseknél hogy valakinek pl terelhetők e a gondolatai vagy nororiusan önmagát ismétli e mint vmi "gép", vannak e kommunikacios zavarai.

jan. 4. 10:51
 22/86 anonim ***** válasza:

Pl vannak bűnözők akárkik akik ha megjelenik a rendőr viselkedést váltanak. Vagy leállnak vagy menekulnek.

A pszichok nem váltanak viselkedest.

jan. 4. 10:54
 23/86 A kérdező kommentje:

Szerintem akikre gondolsz azok a szociopaták.

Én pszichopatákról beszélek. Kifejzetten azokról, akiknek a primary psychopathy értéke magas.

jan. 4. 10:55
 24/86 anonim ***** válasza:

A jogtanárunk meselt olyan sztorit hogy vannak ugye a börtönben a látogatások. Az egyik meg mindig panaszkodott hogy őhozzá meg nem jön a felesége gyereke.

Az ok az volt hogy mert megölte öket azert nem jönnek...de a palinak a sitten se állt össze a kép.

jan. 4. 11:01
 25/86 A kérdező kommentje:

Értem, de ez akkor értelmi fogyatékos is...

NEM az ilyenekről beszélek.

jan. 4. 11:15
 26/86 anonim ***** válasza:
Mert a pszichok szted értelmileg épek?
jan. 4. 11:20
 27/86 A kérdező kommentje:

Aki egy céget el tud vezetni vagy sikeres ügyvéd/orvos/bankár/politikus az miért ne lenne értelmileg ép?

A híresebb pszichopaták közül Sherlock Holmes, Dexter, Dick Cheney vagy épp Ronald Reagan értelmileg szerintem ép.

Te kevered valamivel.

jan. 4. 11:25
 28/86 anonim ***** válasza:
A pszicho előtag szted mit jelent
jan. 4. 11:27
 29/86 A kérdező kommentje:

Ácsi, ha bolondok akkor veszélytelenek. Hiszen egy ostoba gyereknek az eszén mindenki túljár...

Akkor hogy van az, hogy olyan sikeresen csalnak/gyilkolnak/rabolnak/sikkasztanak/népirtanak?

Az, hogy nekik nincs lelkiismeretük meg ilyen erkölcsi sz@rságaik nem jelenti azt, hogy bolondok vagy megbuknának egy IQ-teszten. Sőt, szerintem sokan vannak akik kiemelkedően intelligensek és ravaszak.

jan. 4. 11:30
 30/86 anonim ***** válasza:
Ez egy személyiségzavarar mint a skizoknál. Attol még a sitten könyveket is írhatnak.
jan. 4. 11:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!