Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyire kiéleződve...

Miért van ennyire kiéleződve a világ arra, hogy a férfiak szemében legtöbb esetben a sportos, fullos nő a nő? Egy sima hétköznapi csajra meg már szinte rá sem néznek, főleg a jobb pasik?

Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 09:08
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
50%

Az izmos pasiknak is tökéletesen megfelel egy genetikailag jó alakkal megáldott lány, de azért jó kondizást kívánok! :)

2024. jan. 3. 16:53
 42/46 anonim ***** válasza:
0%
#41 igen, egy genetikailag jó alakkal megáldott lány, de nem egy full narancsbőrös löttyedék, mint akikről előtte beszéltünk. Ne keverd összevissza a témákat.
2024. jan. 3. 17:02
 43/46 anonim ***** válasza:

Én az elejétől genetikailag jó alakkal megáldott lányokról beszélek. Ha valakinek az nincs meg, hiába a kondi, akkor sem fog jól kinézni. De nekem tökmindegy. Csak gondoltam, eloszlatom a tévhitet, hogy a helyes pasiknak feltétlenül kondis lány kell. Sokkal szimpatikusabb, ha mindennel együtt élvezi az életet. Úgy vettem észre, hogy ez a kondizással járó életmódba nem igazán fér bele.

2024. jan. 3. 17:10
 44/46 anonim ***** válasza:
67%

Sose járnék sportos, fullos csajjal.

Nekem a szép arcú, kis odabújós csajok jönnek be.

2024. jan. 3. 18:59
 45/46 anonim ***** válasza:
25%
#44 Mert egy sportos csaj nem lehet széparcú, bújós? 🤣
2024. jan. 3. 19:02
 46/46 anonim ***** válasza:
Amúgy simán 🤣
2024. jan. 3. 19:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!