Miért van ennyire kiéleződve a világ arra, hogy a férfiak szemében legtöbb esetben a sportos, fullos nő a nő? Egy sima hétköznapi csajra meg már szinte rá sem néznek, főleg a jobb pasik?
Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 09:08
41/46 anonim válasza:
Az izmos pasiknak is tökéletesen megfelel egy genetikailag jó alakkal megáldott lány, de azért jó kondizást kívánok! :)
42/46 anonim válasza:
#41 igen, egy genetikailag jó alakkal megáldott lány, de nem egy full narancsbőrös löttyedék, mint akikről előtte beszéltünk. Ne keverd összevissza a témákat.
43/46 anonim válasza:
Én az elejétől genetikailag jó alakkal megáldott lányokról beszélek. Ha valakinek az nincs meg, hiába a kondi, akkor sem fog jól kinézni. De nekem tökmindegy. Csak gondoltam, eloszlatom a tévhitet, hogy a helyes pasiknak feltétlenül kondis lány kell. Sokkal szimpatikusabb, ha mindennel együtt élvezi az életet. Úgy vettem észre, hogy ez a kondizással járó életmódba nem igazán fér bele.
44/46 anonim válasza:
Sose járnék sportos, fullos csajjal.
Nekem a szép arcú, kis odabújós csajok jönnek be.
45/46 anonim válasza:
#44 Mert egy sportos csaj nem lehet széparcú, bújós? 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!