Miért van ennyire kiéleződve a világ arra, hogy a férfiak szemében legtöbb esetben a sportos, fullos nő a nő? Egy sima hétköznapi csajra meg már szinte rá sem néznek, főleg a jobb pasik?
Aki a kaját is méregeti, az sose lenne a barátnőm :D
A löttyedt meg a narancsbőr fogalmával nem vagyok tisztában, de gyanítom, hogy ez pont egy olyan dolog, ami a nőket zavarja magukon, a férfiak meg észre se veszik.
30
Nekem az a gondom, hogy sokszor ilyen edzettség mellett a mell már csak szilikon.
#31 “A löttyedt meg a narancsbőr fogalmával nem vagyok tisztában”
Te melyik bolygón élsz? Láttál már emberi lényeket?
33
Pucér nőket lehet, hogy ritkábban. Én sem látok löttyedt- meg narancsbőrt.
Hát a narancsbőr elég gyakori és nem kell hozzá túlsúlyosnak sem lenni.
Egy tök jó formás csajon is láttam a minap.
35
Jogos. Strandon évek óta nem jártam. Wellnessben meg soha.
Sakkversenyen igen, de ott csak a nem narancsbőrös és cseppet sem löttyedt menyecskék öltöznek kihívóan, hogy megzavarjanak. Volt, amelyiket a harmadik napon már kiröhögtem - na jó, nem szembe, csak, amikor megláttam, hogy megint ott és úgy van - nem tudta, hogy rajta kacagok, gondolom. Nem tudtam megállni. - Valahol a végén végzett végül. Az ellenfelei talán arra gondoltak, amikor leültek, hogy "Á! Fincsi!!" és megették.
Nagy altalanossagban vannak mentslitasneli kulonbsegek. Nem mindegy milyen korokben akarsz vonto lenni. Gazdag z.ido vallalkozoknak a vekony/sovany (s,xs ruhameret) a vonzo,rovid egyszeru nude korom,kis mell,csontos loarc.
A cigany vallalkozonak a nagyfeneku nagymellu szilikonos hosszu mukormos muszempillas pothajas nok a vonzoak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!