Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyire kiéleződve...

Miért van ennyire kiéleződve a világ arra, hogy a férfiak szemében legtöbb esetben a sportos, fullos nő a nő? Egy sima hétköznapi csajra meg már szinte rá sem néznek, főleg a jobb pasik?

Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 09:08
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
42%

Aki a kaját is méregeti, az sose lenne a barátnőm :D

A löttyedt meg a narancsbőr fogalmával nem vagyok tisztában, de gyanítom, hogy ez pont egy olyan dolog, ami a nőket zavarja magukon, a férfiak meg észre se veszik.

2024. jan. 3. 15:08
 32/46 anonim ***** válasza:

30

Nekem az a gondom, hogy sokszor ilyen edzettség mellett a mell már csak szilikon.

2024. jan. 3. 15:17
 33/46 anonim ***** válasza:

#31 “A löttyedt meg a narancsbőr fogalmával nem vagyok tisztában”

Te melyik bolygón élsz? Láttál már emberi lényeket?

2024. jan. 3. 15:26
 34/46 anonim ***** válasza:

33

Pucér nőket lehet, hogy ritkábban. Én sem látok löttyedt- meg narancsbőrt.

2024. jan. 3. 15:37
 35/46 anonim ***** válasza:
#34 ha kimész bármelyik magyar strandra nyáron, vagy csak elmész egy wellnessbe, fogsz látni dögivel narancsbőrt meg löttyedtséget :)
2024. jan. 3. 15:42
 36/46 anonim ***** válasza:
50%

Hát a narancsbőr elég gyakori és nem kell hozzá túlsúlyosnak sem lenni.

Egy tök jó formás csajon is láttam a minap.

2024. jan. 3. 15:52
 37/46 anonim ***** válasza:

35

Jogos. Strandon évek óta nem jártam. Wellnessben meg soha.

Sakkversenyen igen, de ott csak a nem narancsbőrös és cseppet sem löttyedt menyecskék öltöznek kihívóan, hogy megzavarjanak. Volt, amelyiket a harmadik napon már kiröhögtem - na jó, nem szembe, csak, amikor megláttam, hogy megint ott és úgy van - nem tudta, hogy rajta kacagok, gondolom. Nem tudtam megállni. - Valahol a végén végzett végül. Az ellenfelei talán arra gondoltak, amikor leültek, hogy "Á! Fincsi!!" és megették.

2024. jan. 3. 15:54
 38/46 anonim ***** válasza:

Nagy altalanossagban vannak mentslitasneli kulonbsegek. Nem mindegy milyen korokben akarsz vonto lenni. Gazdag z.ido vallalkozoknak a vekony/sovany (s,xs ruhameret) a vonzo,rovid egyszeru nude korom,kis mell,csontos loarc.

A cigany vallalkozonak a nagyfeneku nagymellu szilikonos hosszu mukormos muszempillas pothajas nok a vonzoak.

2024. jan. 3. 16:37
 39/46 anonim ***** válasza:
55%
Rákerestem a narancsbőrre, akit ez annyira zavar annak a toronyban van komoly problémája. Még mindig úgy gondolom, hogy a kondizás legjobb esetben semlegesen hat egy nô megjelenésére.
2024. jan. 3. 16:44
 40/46 anonim ***** válasza:
0%
#39 szerencse, hogy az izmos pasik nem így gondolják, értük megéri kondizni😁
2024. jan. 3. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!