Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyire kiéleződve...

Miért van ennyire kiéleződve a világ arra, hogy a férfiak szemében legtöbb esetben a sportos, fullos nő a nő? Egy sima hétköznapi csajra meg már szinte rá sem néznek, főleg a jobb pasik?

Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 09:08
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
19-es kiverhetnétek egymással a 18-assal.
2024. jan. 3. 11:59
 22/46 anonim ***** válasza:
34%
#21 az enyémet nehéz lesz, mert nő vagyok😀És full igaz, amit írtam.
2024. jan. 3. 12:00
 23/46 anonim ***** válasza:
Hát te biztos éles kés vagy a fiókban és mindent tudsz. Látok én ismerősök között full jó testű csajokat, akikkel úgy bánik a férjük, pasijuk mint a kutyával és szanaszét csalják őket. A jó testű meg tűri az eltartásért cserébe.
2024. jan. 3. 12:04
 24/46 anonim ***** válasza:

23

Mert sokan azért jó testűek... És lehet, hogy nem csak tűri, de nem is érdekli...az eltartásért cserébe.

2024. jan. 3. 12:30
 25/46 anonim ***** válasza:
Az átlagos mindenkinek mást jelent. 180 centihez vagyok 80 kiló, konditermet még sosem láttam belülről, de genetikailag átlag feletti izomzatom van. Sosem kellene olyan lány, aki férfiasra van gyúrva, és az egész életét az edzéshez igazítja. A Barátok Közt korai éveiben volt egy főszereplő, a Hoffer Eszter, azóta se volt ilyen jó csaj a sorozatban, és a színésznő egy bombanő volt, nehezen tudom elképzelni, hogy kondizott volna.
2024. jan. 3. 12:51
 26/46 Metionin ***** válasza:
100%
Nem tudom, én tök átlagos meg kifejezetten kövér nőkkel is látok pasikat, szóval nem igaz, hogy csak a "fullos" kell nekik.
2024. jan. 3. 13:26
 27/46 anonim ***** válasza:
52%

#25 “Sosem kellene olyan lány, aki férfiasra van gyúrva, és az egész életét az edzéshez igazítja.”

Ebből látszik, hogy sport közelébe se szagoltál soha. A sportos nem egyenlő az izmosra gyúrttal.

2024. jan. 3. 14:05
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mit jelent a sportos? Mert jó alakja sport nélkül is lehet. Felőlem eljárkálhat konditerembe, csak ne nézzen ki úgy, mint egy férfi mellekkel. És ami még fontosabb, ne méregesse grammra hogy mennyit eszik.
2024. jan. 3. 14:16
 29/46 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem állja meg teljes mértékben a helyét a észrevételed - kérdező.
2024. jan. 3. 14:43
 30/46 anonim ***** válasza:
40%

#28 a mégfontosabb inkább az lenne, ha nem akarnád megszabni a barátnődnek, mit csinálhat és mit nem🤣Jóhogynem hagyod el, ha elkezd diétázni.

Jó alakja sport nélkül max. olyan 25 éves korig lehet, de sokaknak már az előtt sincs. Olyankor már rendesen megjelenik a narancsbőr és a löttyedt bőr, ha valaki nem sportol, ez vékonyakra is igaz, nem kell hozzá túlsúly (ezt hívják skinny fatnek). Egy sportos lánynak ilyen alakja lehet edzés mellett és ezt sport nélkül nem lehet elérni:

[link]

[link]

Na ha valaki szerint az ilyen alak férfias és nem vonzó, azt még én hetero nő létemre is körberöhögöm.

2024. jan. 3. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!