Miért van ennyire kiéleződve a világ arra, hogy a férfiak szemében legtöbb esetben a sportos, fullos nő a nő? Egy sima hétköznapi csajra meg már szinte rá sem néznek, főleg a jobb pasik?
Ugyan már, ne legyetek álszentek, persze, hogy a sportos kerek popsi, feszes bőr sokkal vonzóbb, mint bármi más. Férfi fizikumot tekintve is a sportos a legvonzóbb. Ha ez téged zavar, mert lusta vagy sportolni, akkor ne legyél lusta, vagy érd be hozzád hasonlóan nem sportolókkal.
Btw én voltam deszka és most vagyok sportosan formás is, nagyon jó pasik találnak be. Gondolod véletlen?
11
Amikor "deszka" voltál, akkor is így volt?
Most ismertem meg egy lányt szilveszterkor, egyáltalán nem sportol és mégis vékony, jó alakja van. Odafigyel magára. Szerintem inkább ez lenne az átlagos.
Gondolom te már inkább arra gondolsz átlagos alatt hogy túlsúly van rajtad.
Média! Agymosás!
Röviden ennyi.
Te meg ugye naív vagy, befolyásolható, hiszékeny és számodra ez tűnik természetesnek.
A minap beszélgettem egy elég kis csúnyácska csajjal, de annyira megtetszett a közvetlensége, hogy gondolatban ott helyben dugtam vele..
Persze álló f@rokkal mentem hazáig.
Otthon meg utána a plafon is tele lett az apró kis leszármazottaimmal.
Az én sztorim a legjobb. Régebben átlag kinézetem volt és a dagi pasik tetszettek. Akikkel járni szerettem volna, azok mind leráztak, sokkal csinosabb, vékonyabb nőkre vágytak. Volt köztük kb 140 kg-os pingvin járású srác is.
Később én híztam el rendesen és összejöttem egy jóképű, sportos, kedves férfivel. Így dagadtan. Most ő a férjem. Szóval ilyen is van.
17
Biztos kicsi van neki ha ennyire aláadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!