Miért van ennyire kiéleződve a világ arra, hogy a férfiak szemében legtöbb esetben a sportos, fullos nő a nő? Egy sima hétköznapi csajra meg már szinte rá sem néznek, főleg a jobb pasik?
Ilyen szempontból nekem nem számít a külső.
Ha nincs szélsőségesen elhízva (pl. 100 kg felett jóval), akkor nem izgat a külső. Ha teltkarcsú, akkor sem.
Én azt mondom hogy mindenki magához valót talál. Egy átlagos férfi "érje be" egy átlagos nővel, és vice versa. Falra mászok attól ha valami sörhasú zsíroshajú ork topmodell barátnőt akar, és ugyan úgy visszataszító amikor egy 120 kilós bálna aki életében nem látott konditermet belülről egy sportos magas férfit keres.
Ha én hajlandó vagyok tenni az egészségemért és keményen küzdök hogy úgy nézzek ki és olyan életszínvonalon éljek, ami átlag feletti, akkor elvárom a partneremtől is hogy ő ugyan úgy tegyen meg mindent hogy a lehető legtöbbet kihozza magából. Szerencsére ezzel nálunk nincsen probléma, mind a ketten keményen küzdünk hogy a lehető legjobb verziónkban tündököljünk, és nem hagyjuk hogy a megszokás miatt elengedjük magunkat.
Úgyhogy én amondó vagyok hogy egy "jobb pasi" ne is nézzen ugyan úgy egy átlagos nőre mint egy "sportos, fullos nőre" és egy topmodel nőtől se legyen elvárás hogy lejjebb ad az igényeiből
Azért a kérdésed vége elég érdekes az elejéhez képest.
"Főleg a jobb pasik"
Ezzel választ is adtál magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!