Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ennyire kiéleződve...

Miért van ennyire kiéleződve a világ arra, hogy a férfiak szemében legtöbb esetben a sportos, fullos nő a nő? Egy sima hétköznapi csajra meg már szinte rá sem néznek, főleg a jobb pasik?

Figyelt kérdés
2024. jan. 3. 09:08
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
84%
Nem a fenét!
2024. jan. 3. 09:12
 2/46 anonim ***** válasza:
57%
A sportos, fullos nő sokszor "deszka". És akkor rá sem nézek. Egy sima hétköznapi csaj jobb választás lehet.
2024. jan. 3. 09:13
 3/46 anonim ***** válasza:
61%
Szóval jobban járnak a hétköznapi csajok, ha inkább téged választanak 🤔
2024. jan. 3. 09:13
 4/46 anonim ***** válasza:
89%
A világ mindig, minden témában ki van éleződve valamire, ez földrajzi területenként és koronként változik. Magyarországon 100 éve mást jelentett a fullos nő, Kamerunban is mást jelent fullos nő. Szintén ilyen pl, hogy mik az anyagi elvárások.
2024. jan. 3. 09:21
 5/46 A kérdező kommentje:
Csajként engem? Nem igen. Én pasira vágyom.
2024. jan. 3. 09:21
 6/46 anonim ***** válasza:
66%

Ilyen szempontból nekem nem számít a külső.

Ha nincs szélsőségesen elhízva (pl. 100 kg felett jóval), akkor nem izgat a külső. Ha teltkarcsú, akkor sem.

2024. jan. 3. 09:22
 7/46 anonim ***** válasza:
53%

Én azt mondom hogy mindenki magához valót talál. Egy átlagos férfi "érje be" egy átlagos nővel, és vice versa. Falra mászok attól ha valami sörhasú zsíroshajú ork topmodell barátnőt akar, és ugyan úgy visszataszító amikor egy 120 kilós bálna aki életében nem látott konditermet belülről egy sportos magas férfit keres.

Ha én hajlandó vagyok tenni az egészségemért és keményen küzdök hogy úgy nézzek ki és olyan életszínvonalon éljek, ami átlag feletti, akkor elvárom a partneremtől is hogy ő ugyan úgy tegyen meg mindent hogy a lehető legtöbbet kihozza magából. Szerencsére ezzel nálunk nincsen probléma, mind a ketten keményen küzdünk hogy a lehető legjobb verziónkban tündököljünk, és nem hagyjuk hogy a megszokás miatt elengedjük magunkat.

Úgyhogy én amondó vagyok hogy egy "jobb pasi" ne is nézzen ugyan úgy egy átlagos nőre mint egy "sportos, fullos nőre" és egy topmodel nőtől se legyen elvárás hogy lejjebb ad az igényeiből

2024. jan. 3. 09:31
 8/46 anonim ***** válasza:
100%

Azért a kérdésed vége elég érdekes az elejéhez képest.

"Főleg a jobb pasik"

Ezzel választ is adtál magadnak.

2024. jan. 3. 09:33
 9/46 anonim ***** válasza:
52%
#7 vagyok. Egyébként kiválóan tükrözi az emberek mentalitását a pontozás. Manapság mindenki csak akar valamit, de munkát bele tenni már büdös neki. Legyen ingyen pénz, legyen model barátnő/barát, legyen nagy ház, legyen sok szabadidő befektetett munka nélkül. De semmi gond, előbb-utóbb majd remélhetőleg felébrednek az emberek, vagy élnek tovább a nyomorukban várva a sültgalambot. Kicsit át kéne formálni a gondolkozását pár embernek, mert elég nagy koppanások lesznek, ha mindenki azt hiszi hogy körülötte forog a világ. SEMMIRE nem vagy jogosult alapból a levegőn kívül amit beszívsz. Minden másért keményen meg kell dolgozni. Sajnálom ha egyeseket nem tanítottak meg erre a szülei vagy az oktatási rendszer
2024. jan. 3. 09:46
 10/46 anonim ***** válasza:
39%
8-nál a pont. Az átlag csajok alfa chadekre vágynak, nem átlagos pasira. A legtöbb átlag srác örülne egy átlagos lánynak.
2024. jan. 3. 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!