Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok/Nők 25-30 között, ti...

Lányok/Nők 25-30 között, ti mennyire öltöztök elegánsan munkahelyen? Vagy miben vagytok hétköznapokon?

Figyelt kérdés

2015. ápr. 23. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Melóban céges egyenruha van: blúz, szövetnadrág meg egy selyemszerű kendő, amit nyakba kell kötni. Ha hideg van, akkor céges pulcsi/mellény és dzseki.

A lábbelinek zártnak (igen, nyáron is) és feketének kell lenni, a bakancsomat hordom, mert azt nem sajnálom, ha összedzsuvázom és nem fáj, ha ráejtem a váltóvasat a lábamra.

Ha nem dolgozom, akkor: fekete vagy szürke csőgatya, az esetek 99%-ában valamilyen fekete felső, bőr bokacsizma, bőrdzseki, télen szövetkabát. Nyáron fekete, kicsivel térd fölé érő szoknyákat vagy rövidgatyákat hordok, fekete trikókkal, topokkal és szandállal, ha már nagyon meleg van.

Nem tudom, ezek mennyire számítanak elegánsnak, de általában így nézek ki.

2015. ápr. 23. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem dolgozok, hétköznap általában szoknyákban, átlagos nőies cuccokban vagyok.
2015. ápr. 23. 15:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

én tornacipő-farmer-trikóban egy 3*-os hotelben

szóval abszolút nem, ez nem az a fajta hely, ahol 0-24 puccba kell vágni magunkat, egyébként recepciós-mindenes a munkaköröm

25L

2015. ápr. 23. 16:52
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

cégnél dolgozom, nem elvárás az elegáns megjelenés, kevesen járkálnak kiskosztümben magassarkúban.

a többség szép, de lazább cuccokat hord. tornacipőt is hordanak sokan, meg kapucnis pulcsit, de szoknyát, blúzt is. mindenki a saját stílusában öltözhet.

2015. ápr. 23. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Én tanítok, és nem szoktam olyan nagyon elegánsban lenni. Vannak kollégák (inkább az idősebbek + az igazgatóasszony), akik kosztümben vannak mindennap, de a többség nem. Általában nadrágban vagyok és valami felső vagy néha ing, a cipő pedig edzőcipő, tornacipő, vagy télen bakancs. Nekem fontos a kényelem, mert sokat állok/mászkálok.

25/N

2015. ápr. 27. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!