Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Munkahelyen ciki...

Lányok! Munkahelyen ciki ilyen papucsban lenni?

Figyelt kérdés

Könyvtárban dolgozom, ilyen papucsban szoktam bent lenni.

Télen kifejezetten jó volt, hogy nem az utcai cipőmben kellett bent lenni, hanem mindig bent volt az asztalom alatt, és reggel egyszerűen csak felhúztam :-)

Erről a papucsról van szó, az enyém bézs színű fehér csíkokkal:

[link]

2015. márc. 30. 21:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem egy nagyon jo látvány ilyent látni bárki lábán.. Az én véleményem szerint inkabb otthonra viseld, de ha nem látszik a könyvtárban ahol ülsz ..akkor nyugodtan használd akár ott is. Ha viszont úgy döntesz, hogy lecseréled..szerintem valami kényelmes darabra cseréld :) Remelem nem sértettem meg senkit :) Ez az én véleményem es ez eltérő lehet a másokétól .
2015. márc. 30. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Nem látszik ahol ülök, viszont az is fontos szempont nálunk, hogy könnyű legyen tisztán tartani.

Ősszel a könyvtár padlását takarítottam benne, illetve tartozik a könyvtárhoz egy iskolások számára kialakított tankert is, voltam már ott is kint benne. Múlt héten, amikor jó idő volt, ott égettem el a gazt, ebben.

Utána megtöröltem és semmi gond nem volt...

Azért kíváncsi lennék mások véleményére is :-)

L/24

2015. márc. 30. 22:06
 3/5 anonim válasza:
dikk nekem pont ilyen van
2015. márc. 30. 22:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Én biztos nem viselnék ilyet sehol. Munkahelyre valami bőr papucsot vennék kis sarokkal vagy "bio" papucsot, ha vizezhető kell akkor olyan Crocs jellegűt.
2015. márc. 30. 23:18
 5/5 anonim ***** válasza:

szerintem nem ciki

nem olyan világot élünk, hogy egy papucs alapján ítéljük meg egymást; aki meg így tesz, az süllyedjen el

én éjjeli recepciós vagyok, és akárki akármit mondok, csak mamuszban vagyok hajlandó dolgozni

még senki nem szólt meg érte

2015. márc. 30. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!