Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ti megcsináltatnátok 27...

Ti megcsináltatnátok 27 évesen a fogszabályzót? Nem állati ciki ennyi idősen ez pl. egy konferencián, munkahelyen?

Figyelt kérdés

Már nagyon régen zavar, ahogy a fogaim kinéznek, bár nem olyan durvák, de nem is tökéletesek.

Olyanok, mint ezen a képen a before: [link] és ezen: [link]

Gondolkodtam fogszabályzáson, ami 600.000 Ft lenne (nyilván nincs rá pénzem, de részletben tudnám fizetni).

Szerintetek ennyi idősen már ciki? És szerintetek nagy a probléma a mostani állapottal?

2014. aug. 11. 22:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Én semmiféle problémát nem látok azokon a képeken, amiket belinkeltél. Mellesleg sosem ciki az, ha valaki fogszabályzót visel. Későn értél meg rá, ennyi. A fogszabályzó nem korfüggő. Nem tudnék emiatt nevetségesnek gondolni bárkit is, sőt, mindig is irigyeltem azokat, akiknek van bátorságuk később is változtatni, függetlenül attól, hogy nagyrészt fiatalabb korban esnek túl rajta az emberek.

De továbbra is tartom magam, hogy szerintem ezekre a fogakra teljesen felesleges a fogszabályzó.

2014. aug. 11. 22:56
 2/10 A kérdező kommentje:

A felső fogsorom előrébb áll, mint az alsó, ezért nem tökéletes a mosolyom, plusz kicsit Kristen Stewart-hatásuk van, mert sokszor van nyitva a szám.

Én cikinek érzem, tanítok is...és a hallgatók ezt látnák...hát nehéz döntés.

2014. aug. 11. 22:59
 3/10 anonim ***** válasza:
2014. aug. 11. 23:05
 4/10 A kérdező kommentje:
úúúú:S
2014. aug. 11. 23:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Én középsulis koromban 2 évig viseltem a fém fogszabályzót,szerintem nem gáz,az emberek sehogy nem ragáltam mikor meglátták rajtam.Nem bántam meg mert nagyon szép lett a fogsorom tőle.Szerintem sokan anyagiak hiányában nem viselnek fogszabályzót.A te korodban sem gáz viselni.
2014. aug. 11. 23:22
 6/10 anonim ***** válasza:

Amikor még suliba jártam voltam egy versenyen, ahol az egik szervező volt vagy 40 éves, és úgy volt fogszabija. Még neki sem volt ciki :)

Írhatnám, hogy a mostani állapot sem rossz, de tudom, hogyha neked nem tetszenek a fogaid, hiába tépi itt bárki a száját, akkor sem fogod megszeretni őket.

2014. aug. 12. 07:07
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem ciki, de szerintem esetedben nem is szükséges. Nem fogszabályzóval lett olyan a fogsora a nőnek sem, mint a második képen... szóval ha az a cél, akkor felesleges kidobni az ablakon majd egy milliót (a 600ezerben nincs benne az orvosi költség, esetleges foghúzás-tömés stb)

Én megcsináltatnám a fogszabit, ha lenne rá pénzem, mert az alsó fogsoromat szépen átrendezte a bölcsességfogam, és félek, hogy a csálé fog miatt fog hamar tönkremenni a többi. De leszek vagy 30 éves, mire lesz rá keret, de nem fog érdekelni mit szólnak az ügyfeleim, az ismerősök, stb. Nem az oviban vagyunk, ahol ki kell csúfolni a másikat mindenért. Miért lenne már az ciki, ha valaki foglalkozik magával normális keretek között? :D

2014. aug. 12. 09:40
 8/10 A kérdező kommentje:

Valószínűleg úgy néznék ki, mint Betty a képen...olyan nyomorék lesz tőle az ember...Fog Szabinak csúfolnak majd a munkatársaim:D

Az a baj, hogy ez rengeteg pénz ahhoz képest, hogy ebből egy hónapra elmehetnék nyaralni...:/ Meg 2 évig kellene hordanom, addigra 29 lennék...nem tudom eldönteni, még agyalok.

2014. aug. 12. 09:45
 9/10 anonim ***** válasza:

ha zavar (én ugyan nem látom, mi vele a baj), csináltasd meg, csúfolni biztosan nem fognak, ha meg igen, akkor azt csak szeretetből, de pár nap után megszokják, és az önbizalmad is nagyobb lesz, ha elégedett vagy magaddal

ha tanítasz, akkor lehet gáz, ha esetleg akadályozza a beszéded, bár nem tűnik olyan csálénak a fogad, hogy teletömjék dróttal keresztbe a szád

azt gondold át, hogy ennyi pénzből vehetnél csinos drága ruhákat, járhatnál profi fodrászhoz, kozmetikushoz, és lehet, hogy jobb lenne az összhatás, mintha szebbek lennének a fogaid

2014. aug. 14. 00:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem a szemfogam állt ki nagyon bal oldalon, a többivel nem volt problémám. A fogszabályzót 3 és fél évig hordtam, és a szemfog szépen belesimult a többi közé.

Viszont.

1; Emiatt egy másik, egyébként tök egészséges fogat ki kellett húzni, hogy legyen hely.

2; A felső fogsorom a szabályzás óta kijjebb áll, mint az alsó.

3; Amikor összaharapok, a rágófogaim valahogy sehogy sem érnek össze mindkét oldalon egyszerre.

Nem elijeszteni szeretnélek, de szerintem csak akkor vágj bele a fogszabályzásba, ha tényleg komplexusokat okoz neked a mostani (szerintem tökéletes) állapot. Mert soha nem tudja az ember előre, hogy a választott orvos tényleg jó-e, hogy megéri-e 2, 3, vagy akár 4 évet és több százezer forintot erre áldozni, vagy csak rosszabb lesz-e az egész, mint előtte.

Szóval szerintem gondold át jól, ami képet belinkeltél, az szerintem mármár tökéletes. Nekem ennyi év fogszabályzás után sem állnak így a fogaim. De én is 30 évesen vágtam bele, és egyáltalán nem éreztem cikinek. A végefelé már nagyon untam, mert először azt mondták, talán csak 1,5-2 évig kell hordanom. De egyáltalán nem csúfoltak, sőt a barátom szerint még szexi is volt.

2014. okt. 19. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!