17 évesen van még esély arra, hogy nő a mellem? Vagy kezdjem elfogadni? Nagyon ciki, hogy még a 70/A-t se éri el?
17 éves lány vagyok, és teljesen deszka vagyok.. emiatt önbizalmam sincs, barátom se volt még. Mondjuk,ha lenne is, levetkőzni se mernék előtte..
70/A-s melltartót hordok de ennek a kosarába is van még 'hely' szóval, ezt se kellene hordanom, de ez kell ahhoz,hogy érezzem magam valahogy :DD
17 évesen nem ezzel kéne foglalkozni, ne legyél ilyen buta csaj aki a részleteken siránkozik, ez a taszító a legtöbb kis mellű nőben, nem a kis melle. Mert az pont ugyanolyan szép mint a nagy. Értelmes pasit nem a mellméreted fog érdekelni.
De 70-es háttal rettenetesen vékony lehetsz, valószínűleg ha híznál, edzenél, sportolnál akkor a melledre is jutna egy kis plusz.
köszönöm a válaszokat és a "bíztatást" :)
162 cm vagyok 54 kg szerintem híznom nem kell :D
Igen a súlyod pont passzol a magasságodhoz is!:)
Ne aggódj, ha nem fog nőni, ahogy már előttem valaki leírta, még a legnagyszájúbb pasik akik azt mondják, hogy: De jó melle van, jó nagy..stb. a legtöbbet nem is érdekli milyen melled van..sőt tetszik nekik nagyon is, hogy kicsi a melled..tapasztalat;):)
szia!
Lehet, hogy fog még nőni, ne félj.
És ne félj, sokan vagyunk, akiknek bejön az aprócici!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!