Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 17 évesen van még esély arra,...

17 évesen van még esély arra, hogy nő a mellem? Vagy kezdjem elfogadni? Nagyon ciki, hogy még a 70/A-t se éri el?

Figyelt kérdés

17 éves lány vagyok, és teljesen deszka vagyok.. emiatt önbizalmam sincs, barátom se volt még. Mondjuk,ha lenne is, levetkőzni se mernék előtte..

70/A-s melltartót hordok de ennek a kosarába is van még 'hely' szóval, ezt se kellene hordanom, de ez kell ahhoz,hogy érezzem magam valahogy :DD

2014. júl. 22. 09:23
 1/8 anonim válasza:
szia:)szerintem igen fog még nőni és 17 évesen ne érezd emiatt rosszul magad:)
2014. júl. 22. 10:03
 2/8 anonim ***** válasza:

17 évesen nem ezzel kéne foglalkozni, ne legyél ilyen buta csaj aki a részleteken siránkozik, ez a taszító a legtöbb kis mellű nőben, nem a kis melle. Mert az pont ugyanolyan szép mint a nagy. Értelmes pasit nem a mellméreted fog érdekelni.

De 70-es háttal rettenetesen vékony lehetsz, valószínűleg ha híznál, edzenél, sportolnál akkor a melledre is jutna egy kis plusz.

2014. júl. 22. 10:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem nagyon hiszem..nekem kb 14 éves korom óta nem nőtt, így 24 évesen nekem is 70A-s mellem van. De nyugi, én azt vettem észre, hogy ez nem zavarja a pasikat.
2014. júl. 22. 11:46
 4/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat és a "bíztatást" :)

162 cm vagyok 54 kg szerintem híznom nem kell :D

2014. júl. 22. 12:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Igen a súlyod pont passzol a magasságodhoz is!:)

Ne aggódj, ha nem fog nőni, ahogy már előttem valaki leírta, még a legnagyszájúbb pasik akik azt mondják, hogy: De jó melle van, jó nagy..stb. a legtöbbet nem is érdekli milyen melled van..sőt tetszik nekik nagyon is, hogy kicsi a melled..tapasztalat;):)

2014. júl. 22. 13:10
 6/8 anonim válasza:
Ne érdekeljen! 19éves vagyok, AA-val, annyira kicsi. Főleg 8.-ban zavart nagyon, amikor minden lányon feszült a ballagási ruha, mindenkinek volt pasija, én meg egy tepsi voltam, és sosem volt barátom.... Gimiben érettebbek voltak a fiúk, és nem csak ezt nézték bennem, és 18.évesen volt előszőr barátom. Azóta lett önbizalmam, és a fiúk is megfordulnak utánnam, mert boldog vagyok, és elfogadtam magam :) neked is ezt javaslom, szeresd hogy ilyen vagy, mert ez nem vesz el a valódi szépségedből!
2014. júl. 23. 12:37
 7/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. júl. 24. 12:16
 8/8 anonim ***** válasza:

szia!

Lehet, hogy fog még nőni, ne félj.

És ne félj, sokan vagyunk, akiknek bejön az aprócici!

2014. júl. 26. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!